2777
2789

خیییییلی دلم گرفته خیییییلی حالم بده پنج ماهه هرشبو هرروز دارم انتظار میکشم ولی ...نمیشه ..نمیدونم چرا نمیشه هنوز نرفتیم واسه ازمایش میخوایم اگ تا یکسال نشد بعد بریم ..الانم باز علائم پریودی دارم سینه دردو دل درد خفیف گاهیی .. روز 24 رمه ..دوس دارم بمیرم من هیچوقت ادم صبوری نبودم دیگ نمیکشم خسته شدم😢💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهتره برین ازمایش بدین درسته که تا یک سال باردار نشدن طبیعیه ولی خب ممکنه مشکلی داشته باشین و اگه حلش کنین زودتر باردار بشین

خدایا میدونم قراره بهترین ها رو سر راهم قرار بدی پس نا امید و ناراحت نیستم 

مس من الان باید استخونام پوسیده باشه هشت نه ساله اخه جرا اینقدر ناشکری میکنید یه کم صبور باشید خ ب این کارها رو خدا دوست نداره خدا دوست دا ه بندهاش امید داشته باشند و امیدوار مکه به بزرگی کرم مروردگارت شک داری که اینو میگی دختر

همه چی درست میشه 
جمع کن خودتو ۵ ماه چیه اینجا بعضی ها سالهاست منتظر بچن تو که انقدر هم قوی نیستی چجوری میخوای بچه رو ...

وقتی جام نیستی اینجوری محکم قضاوت نکن وقتی با تمام وجودت ی چیزیو میخوای و نمیشه حتی ی روزم قد یک سال میگذره 

وقتی جام نیستی اینجوری محکم قضاوت نکن وقتی با تمام وجودت ی چیزیو میخوای و نمیشه حتی ی روزم قد یک سال ...

خب قبول کن ضعیفی

اینجوری میکنی با خودت احتمال بارداریتم میاد پایین با این همه غم و استرس

وقتی جام نیستی اینجوری محکم قضاوت نکن وقتی با تمام وجودت ی چیزیو میخوای و نمیشه حتی ی روزم قد یک سال ...

قبول دارم ۱ماه انتظارم زیاده-

ولی اینو بدون وقتی ماه اول خاستی و نشد ؛،پیه سال رو ب تنت بمال-

پس ناامیدنشو و بجنگ

دنیا هزارتا رنگ داره...یکیش سیاهه!