2821
2789
عنوان

عکس از ناخن😍😍😍💅

94770 بازدید | 1139 پست

بیاید عکس از ناخناتون بزارید ببینیم ناخن کی قشنگتره

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

ناخن من ک کوتاس

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی   دلتنگی بدترین حس دنیاس               گزارش زن گرامی اگه مخالفی لطفا اصن نیا تو تاپیکم دعوت نامه ک نفرستادم دوست عزیز                                  خرس مهربونم عاشقتممممم  M.......                                                 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه لاک خیلییییییی خیلی خاص زدم مطمنم شناسایی میشم باور کن😂😂😂😂

مثلا چطوری؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

منکه ناخونامو مث کبری (سریال خواب و بیدار)از ته زدم😑😐

ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه:                                 😏    car  not  R  😏                                      یعنی: "کار که عار نیست"                                                          خارج نرفتید ک بدونید 

ناخن من خیلی شیکه ولی میخام عکس بذارم مینوسه به دلیل کمبود حافظه نمیدونم چی چی... چرا؟!  

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792