2789
عنوان

پیج سفرکرده😔😔

339 بازدید | 16 پست

یه پیجی توی اینستا هست که عکس و توضیح بچه هایی که از دنیا میرن رو میفرستن و اونا میذارن داخل پیج....... 

هرازگاهی بهش سر میزنم

خدا خدا میکنم عکس جدیدی اضافه نشده باشه

امشب که رفتم تقریبا 6 تا جدید دیدم😭😭😭

یکیشون که خیلی بهمم ریخت... بچه ش با یه سرماخوردگی ساده از پیشش رفته بود

اینارو ک میخونم خیلی نگران میشم

واقعا دلیلش چیه........ 

خدایا خیلی دردناکه این همه عشق و امید رو یکجا از ادم بگیری.......... 

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست

خودازاری داری تو همچین پیجایی میری؟

@هر جایی دیدید یک رفتار به شکل غلیظ اظهار می شود بدانید که به احتمال بسیار زیاد در پشت صحنه (یعنی در باطن فرد) عکس این رفتار وجود دارد. @کسی که خیلی غلیظ با ادب است، باید بدانید که در عمق باطنش دریایی از بی ادبی نهفته است. @کسی که خیلی غلیظ خودش را سر به زیر و ماخوذ به حیا نشان می دهد، بدانید که خشمی فراوان پشت این شرم پنهان است. @یا اگر کسی خیلی بیش از حد و غلیظ اظهار معتمد بودن می کند، بدانید که در باطنش خیانت اولین گزینه است. @کسی که خیلی غلیظ با غیرت و متعصب است در باطنش آتش فشانی از فساد منتظر انفجار است. @كسی كه خيلی غليظ به دينداری و پاك منشی خود را مطرح می كند؛ شك نداشته باشيد با اين نما، باطنی عاری از هرگونه اعتقاد وجود دارد. @آدم ها پشت رفتارهای غلیظ پنهان می شوند تا حجم بزرگ منفی های درونشان را استتار کنند. @مواظب رفتارهای غلیظ باشید و از همه آنها مهم تر سراغ غلیظ های خودتان نيز بروید. @تا ببینید کدام رفتار افراطی را از خود نشان می دهید. آن را بنویسید و با نگاهی بدون قضاوت و بی طرفانه رهگیری کنید که در باطن شما چه چیزی زیر پوشش این رفتار افراطی پنهان شده است. @غلیظ های درونتان را قبل از اینکه سر باز کنند و زندگی تان را به باد دهند پیدا کنید و بگذارید خورشید آگاهی تان به آنها بتابد و محوشان کند. @یک زندگی سالم، زندگی معتدلانه است. رفتارهای غلیظ هرگز زندگی سالمی برای شما به ارمغان نمی آورند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم دیدم حتی پیج یکی ک بچش سرما خورده بودو دارم . بخاطر دوز داروی زیادی میره تو کما و تموم...☹ 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

من هر وقت میرفتم توی این پیج زار زار گریه میکردم. خیلی درد بزرگیه که خداوند یه مادرو با بچه اش امتحان کنه

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
منم دیدم حتی پیج یکی ک بچش سرما خورده بودو دارم . بخاطر دوز داروی زیادی میره تو کما و تموم...☹ 

ولی خیلی خوبه که آدم حساس بشا

چند وقت پیش دخترامو بردم دکتر

دکتر گفت آلرژی دارن و کلی دارو نوشت

یه قرصی رو، روزی 4تا برای دختر بزرگم ک 5سالشه،و روزی یکی برای دختر 11ماهم نوشت

رفتم نت خوندم کورتونه بهش ندادم

زن بابام روماتیسم داره، فهمیدم این قرص رو روزی یه نصفه مصرف میکنه. اگر به دخترام میدادم چی میشد واقعا؟ 

ولی خیلی خوبه که آدم حساس بشا چند وقت پیش دخترامو بردم دکتر دکتر گفت آلرژی دارن و کلی دارو نوشت ی ...

عزیزم کار خوبی کردی ندادی ‌ من نمیدونم چرا هر خری دکتر میشه و مطب میزنه..اصلا جون آدمیزاد براشون مهم نیس. فقط ایران اینطوریه ها . هیچ کشوری قرص و دارو نمیده . 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
عزیزم کار خوبی کردی ندادی ‌ من نمیدونم چرا هر خری دکتر میشه و مطب میزنه..اصلا جون آدمیزاد براشون مهم ...

اصلا.......

بخدا با ترس و لرز بچه ها رو میبرم دکتر. 

دکتر خودم شهرستانه، بعضی وقتا ک مریض میشن به سرم میزنه ببرمشون پیشش

اصلا....... بخدا با ترس و لرز بچه ها رو میبرم دکتر.  دکتر خودم شهرستانه، بعضی وقتا ک مریض میش ...

انشالله ک هیچ وقت مریض نشن .. پسر من هر وقت حالش بد باشه فقط استامینوفن میدم حتی گلو درد هم بگیره .انتی بیوتیک نمیدم . فقط سوپ و مایعات . دو روزه هم خوب میشه .. دارو همش شیمیاییه