با قیافه مظلوم سرشو کج کرد گفت ببخشید به دوستش اشاره کرد گفت این میخاست پیاده شه معذرت میخام چندبارم عذرخ اهی شو تکرار کرد
قیافه مردونه یه ته ریش مشکی چشم و ابرو مشکی
۷ماه پیش بود
کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
حتی اگه اون لحظه میومد جلو درخواستم میداد من میگفتم نه بعد تا ابد خودمو نفرین میکردم
کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
باورت میشه من اصن ادم عشق و عاشقی نیستم به سنگ دلی معروفم تو مسئله عاشقی
ولی این یدونه رو ۷ ماهه یادم نرفته با جزئیات
چندماه پیش با مادرشوهرم بودیم یه پسره خوشگل ولی تریپ عالی خطکشی شده اصلا یه وضعیاااا بعد من و ...
جدی گفتی اینارو!؟🙄