2777
2789
عنوان

امروز...

424 بازدید | 53 پست

امروز یه پسر دیدم اوف...

هیچ کجا مثلشو ندیده بودم.هیکل v شکل پیرهن سفید جذب.استیناشو زده بود بالا.مو هوای دستش.صورتش.همه چیزش خوشکل بود😶

اقایون انصاف رعایت کنید دیگه من تا یه هفته درگیرم.

شما براتون پیش اومده اینطور کسایی ببینید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه با تعریفت منم یه پسر خوشتیپ اومد جلو چشم😎

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
😁😄😄

میگم اون تاپیک قبلی رو استارتر داری

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

اره

یروز خیابون خیلی شلوغ بود ینفر راه منو بند اورده بود وایساده بود جلوم با ماشین دوستش میخاست پیاده شه من چند بار چراغ دادم پسره انقد قشنگ عذر خواهی کرد من دلم رفت براش حیف شلوغ بود و مسیرمون برعکس هم 😓

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن