2777
2789
عنوان

تورم سینه

199 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من ده شب قرص دوفاستون خوردم حالا یکی از سینه هام باد کرده درد هم میکنه انگار یه توده هم داخلشه خیلی میترسم به نظرتون عوارض قرصه یا باید برم آزمایش واسه سرطان سینه؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

يكي از ني ني سايت ها بود همين علايم داشت

بعد رفت دكتر گفت عوارض دوفاستون هست

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏

بچه ها منم دوسه ماه بود یه درد جزعی توهردوسینه داشتم البته شیرمیدم رفتم سونو گفت فیبرو کیستیک هستی بعد سونو بهم دارو داد قرص ویتامین ای ولی کامل خوب نشدم به نظرتون مامو گرافی برم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید