2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 34 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب ازدواج میخواییم کنیم یعنی باهم حرف زدیم من‌۲۷ اون ۳۱

خدایی دین و مذهبو بیخیال ولی چه جور جرات کردی جایی که خانوادت و فک و فامیل هستن بری بغل پسر؟؟؟من اینجا شنیدم یارو عقده هزار تا رودربایستی داره از خانوادش😊😊😊😊

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
خوب ازدواج میخواییم کنیم یعنی باهم حرف زدیم من‌۲۷ اون ۳۱

خاک بر سر عالم ....

یعنی چی تو بقلش بودم بعد تازه میخای بفهمی راست میگه گه باهات میمونه یا نه!!!!؟؟؟؟؟

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
گفت که میخوام با تو اردواج کنم چون دختر خوبی هستی حالا میخوام ببینم واقعا من و دوست داره یا نه 

تو رفتی تو بغلش از ما نظر میپرسی؟؟

ایران✈آلمان                                                   عشقم 💟ماهان💟

بهش اعتماد نکن...فامیل اگه بخوادت رسمی و با احترام میاد خواستگاریت عزیزم نه رابطه بخواد حتی بغل خشک و خالی!دیدم که میگم...فردا پسفردا میگه تو دختر خوبی هستی من لیاقتتو ندارم و بای!چون تا اخر عمر چشم تو چشم همین

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
گفت که میخوام با تو اردواج کنم چون دختر خوبی هستی حالا میخوام ببینم واقعا من و دوست داره یا نه 

من با هیچ جای مسئله مشکلی ندارم ولی درک نمیکنم چرا رفتی تو بقلش!!!!؟؟

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

من تاپیکای قبلتم خوندم ببخشیدا به نظرم پسر عموت اوسگولت کرده که هی چند وقت یبار کات میکنه دوباره برمیگرده وقتاییکه حوصلش سر میره میاد سراغت

«و هیچ اندوهی برطرف نشود مگر تو آن را از دل برانی…»