2777
2789
عنوان

پیدا شدن شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 26 پست
رشتت جوری نیست که کلاس خصوصی بذاری؟

رشتم زبانه..کسی خصوصی نمیاد بعدشم من جا ندارم پدرمم نمیزاره برم خونه ی مردم. از طرف دیگه کلی استادای معروف هستن برای خصوصی که همه میرن پیش اونا

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رشتم زبانه..کسی خصوصی نمیاد بعدشم من جا ندارم پدرمم نمیزاره برم خونه ی مردم. از طرف دیگه کلی استادای ...

تو دیوار گشتی؟ تو دیوار شهر ما خیلی مدرس زبان میخوان

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
الان آموزشگاه های تقویتی و تجدیدی تابستون کلاس میذارن چند جا برو شاید ورت داشتن. به مدارس غیر ان ...

اونا مدرک میخوان من هنوز یه سال مونده لیسانس بگیرم ولی سابقه تدریس دارم

اللهم صل علی محمد وآل محمد ...منم پام چن هفته شکسته از کار وزندگی افتادم .....فردا میخوام برم   ...

ایشالا هرچه زودتر خوب شی عزیزدل

رشتم زبانه..کسی خصوصی نمیاد بعدشم من جا ندارم پدرمم نمیزاره برم خونه ی مردم. از طرف دیگه کلی استادای ...

تو یه کتابخونه با شاگرد قرار بذار

کتابخونه های شهرداری ها رو سرچ کن آدرسش میاد.

زبان بلدی برو تبلیغ ترجمه و تایپ بچسبون دم دانشکده های مختلف کلی بهت سفارش میدن.

این همه آموزشگاه فقط یه دوره تی تی سی که روش تدریس باشه بگذرون بعد برو کودکان کلاس بگیر. کیش و کانون چند وقت یکبار تیچر میگیره. آموزشگاه سفیر و آفرینش و کیش وی و حتی جهاد دانشگاهی. حتی دبستان های غیر انتفاعی.

فقط باید پیگیر باشی بشینی خونه و حرص بخوری نتیجه نمیگیری.

برو دارالترجمه های غیر رسمی هم میتونی قراردادی کار کنی.

یا خبرگزاری های ایرنا و ایلنا و پرس تی وی و غیره هم مترجم میگیرن ولی شیفت شب و آخر هفته هم داره.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اونا مدرک میخوان من هنوز یه سال مونده لیسانس بگیرم ولی سابقه تدریس دارم

مهدکودک های دو زبانه هم یه سر بزن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من کرمانشاهم..تودیوار هیچی نداره

عه منم کرمانشاهم.قبلا خیلی بود که.ببین کالج زبان جم چهارراه اتش نشانی برو یه سر بزن شاید استخدامت کنن. چون معلم ما اونجا بود وقتش خیلی پر بود شاید کمبود نیرو داشته باشن.

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

میتونی حتی کلاس کنکور زبان تخصصی شاگرد خصوصی بگیری. دم آموزشگاه های کنکور تراکت بچسبون واسه کنکور منحصرا زبان.

عزیزم میتونی از مسجد محلتون کمک بگیری تو قسمت اداری زنونه برو اونجا  که کلاس های تابستونه‌ برگزار میکنن ازشون بخواه که یه کلاس رو که تایمش خالی بهت اجاره بدن که خودت دانش آموز پیدا کنی تودیوار و شیپور و...من خودم هم دنبال همچین جایی هستم اگر هیئتی که نزدیکتونه برپ قسمت اداریش قسمت زنونه(_الان هیئت ما یه طبقه اش زنونه اس و کلاس های تابستونی ها برگزار میشه اگه شاما همچین جایی هم داری برو  بپرس

فقط یادت باشه قسمت زنونه بری گلم 

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍