2777
2789
عنوان

مشکل کلیه

8309 بازدید | 30 پست

@فاطمهمعصومه۲

@nino96  

@drteeth  

سلام خانوم دکترای عزیز میشه بی زحمت یه راهنماییم کنین خیلی نگرانم

بابام یکم خون در ادرار داشت ک سونو کلیه داده یه کیست با جداره کلسیفیکاسیون در پل میانی کلیش دیده شده که ۹ mm هست خطرناکه یعنی؟ اخه کیست ساده بود مشکلی نبود ولی این کلسیفیه شدس😔 اطلاعی دارید شما؟ممکنه جراحیش کنن؟

البته قراره ببره دکتر پس فردا ولی من خیلی نگرانشم

لطف میکنید اگ جواب بدید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلسیفیکاسیون یعنی کلسیم جمع شده تو جداره کلیه،مشکل خاصی نیس با دارو رفع میشه نگران نباشین

اره میدونم تجمع کلسیمه ولی نگرانم ک بد باشه😔

امیدوارم چیزی نباشه ممنونم ازتون

عزیزم کیست کلیه خیلی شایعه و این ک خون ببینین تو ادرارش یا هماچوری علامت رایجیه تو کیست های کلیه... اگ تو سونو کیست ساده نوشته نگران نباشین ... بستگی ب محلش فوقش رگ اگ بسته شده باشه بازش میکنن نگران نباس

عزیزم کیست کلیه خیلی شایعه و این ک خون ببینین تو ادرارش یا هماچوری علامت رایجیه تو کیست های کلیه... ...

اخه کیست ساده ننوشته نوشته کیست با جدار کلسیفیکاسیون

ایرادی نداره؟

سلا دكترجان خوبي عزيزم

كيست ساده اي كه كلسيفيكاسيون پيدا كنه نياز به سي تي داره

ان شالله كه تو سي تي هم چيز خاصي نباشه

اگه چيزي تو سي تي پيدا نشه هر سال بيگيري ميكنن در صورت پيدايش تغيير جديدي جراحي ميكنن اگه تغييري تو اندازه يا عروق ضايعه يا ... نباشه كه ديگه كاري نميكنن