2777
2789
عنوان

بارداری

126 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من یکسال پیش اولین بارداریم سقط شد و امسال بعد از یکسال باردار شدم و الان در هفته ده هستم خیلی استرس دارم..بخاطر سقطم همش احساس میکنم نی نی مرده صبحا با استرس بیدار میشم....ب نظر شما ممکنه نی نی بدون خونریزی سقط بشه یا رشدش متوقف بشه؟؟؟تروخدا برام دعا کنید 

تقدیر💔

استرس همه چیزو خراب میکنه از خودت دورش کن

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم. نه دیگه استرس نداشته باش.

استرس واسه نی‌نی‌ت خوب نیستا اصلاً...

آره بدون درد و خونریزی هم ممکنه مرده باشه یا رشدش متوقف شده باشه. ولی انقد ب دلت بد راه نده... هرچی بیشتر نگران چیزی باشی همون اتفاق برات میفته. بیخیال باش. انشاالله دو هفته دیگه میری سونوی nt و نی‌نی گلتو می‌بینی ک چقدر بزرگ شده 😍😍😍😘❤

من دوتا سقط داشتم و دقیقا سر این بارداریم این افکار سراغم میاد ولی مگه دکترت برات آمپولی قرصی شیافی ننوشته؟

من بیمارستان دکترم نزدیک بود هروقت دلشوره میگرفتم میرفتم می میگفتم صدای قلبشو بذارن برام

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘

عزیزم ب هرچی فک کنی جذبش میکنی 

خدا هس فقط امیدت ب خدا باشه

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
استرس همه چیزو خراب میکنه از خودت دورش کن

میدونم ولی نمیتونم میترسم از دستش بدم یک سال گذشته تا تونستم باردار بشم...انتظار سخته .برام دعا کن 

تقدیر💔
میدونم ولی نمیتونم میترسم از دستش بدم یک سال گذشته تا تونستم باردار بشم...انتظار سخته .برام دعا کن&n ...

عزیزم من یه سقط داشتم بعدش دیگه باردار نشدم تا سه سال و نیم که الان باردار شدم ولی خیلی ارومم چون همه چی رو سپردم دست خدا.تو هم به خدا توکل کن.

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
امکانش هست بدون خونریزی چیزی بشه ولی بدون درد نه 

من گاهی درد دارم ولی شدید نیس درد سقط رو یکبار تجربه کردم....من دو هفته پیش سونو رفتم قلبش میزد...فقد کارم شده دعا کردن و قرآن خوندن

تقدیر💔
من گاهی درد دارم ولی شدید نیس درد سقط رو یکبار تجربه کردم....من دو هفته پیش سونو رفتم قلبش میزد...فق ...

فدات عزیزم درد که طبیعی ولی درد یکسره نه اگه دردت شدید بود خطر داره الکی استرس نده به خودت در ضمن برای نمازم نشسته بخون هی دولا راست نشو

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
عزیزم من یه سقط داشتم بعدش دیگه باردار نشدم تا سه سال و نیم که الان باردار شدم ولی خیلی ارومم چون هم ...

عزیزم امیدوارم بحق حضرت زهرا بچه ت سالم بیاد بغلت

تقدیر💔