2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 34 پست
اگه ک کمترازدودقیقه انداخت و داروهای حاوی اچ سی جی مصرف نمیکنی ک مبارکه 😍😍😍

هیچ داروی نمیخورم

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من با اجازت ب تاپیکهای قبلیت سر زدم شما بارداری مطمعن باش همه بی بی چکات مثبته هدیه الهیت مبارک ...

مرسی عزیزم واسم دعا کن مثبت باشه خیلی وقته منتظرم

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
مرسی عزیزم واسم دعا کن مثبت باشه خیلی وقته منتظرم

مطمعن باش عزیزدلم بارداری اون خونریزی هم نشانه لانه گزینیت بوده ان شاء الله سالم بیاد تو بغلت... فردا هم برو آزمایش خون بده مواظب خودت باش 

نی نی قشنگم 👶 به خونت خوش اومدی😍 👈 👫 👈 👩‍❤️‍👨 👈 💏 👈 👪

مبارک باشه گلم.خدا روزی جمیع آرزومندا از جمله منِ حقیر کنه البته دوقلو صالح و سالم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
مطمعن باش عزیزدلم بارداری اون خونریزی هم نشانه لانه گزینیت بوده ان شاء الله سالم بیاد تو بغلت... فرد ...

مرسی . انشاالله نی نی توم سالم بیاد بعلت.اخه تست خیلی کمرنگ

من که هرچی استفاده کردم دقیق بوده بره الکی پولشو هدر داده. ب نظرم عجله نکنه بازم بزنه چند روز دیگه

باشه مرسی از راهنماییت چند روز دیگه تکرار کنه؟

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤