2821
2789
عنوان

سربه هوا

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 45 پست

البته بگما به کریستالهام و مجسمه هام خیلی حساسم چشم نزنم 😂 تا حالا اونارو نشکستم بخوام گرد گیری کنم با سلام و صلوات انجام میدم یا اگه بشورم فوری خشک میکنم میزارم سر جاش 

ظروف روزمره رو میشکنم 

[QUOTE=96251145]یعنی در ماه چند تا لیوانو و بشقابو اینا نمیشکنید ؟ [/QUOTE

ن بابا تو بگو هر پنج‌ماه سوختگیم زیاد نبوده اینکه هر ماه باشه اخه ی جوریه شاید وارد نیستی من اولاش که اشپزی میکردم زیاد میسوزوندم

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

[QUOTE=96251145]یعنی در ماه چند تا لیوانو و بشقابو اینا نمیشکنید ؟ [/QUOTE ن بابا تو بگو هر پن ...

خیبی واردم 

انواع غذاها از ایرانی گرفته تا چاینیزو مدیترانه ای دستپختم عالیه 

ولی سوختنو دارم حالا شاید هر ماه نباشه 

همسرم چند روز پیش گفت راستی توجه کردی از اخرین باری که دعوات کردم چرا سوختی دیگه نمیسوزی بهش نشون دادم پهلومو گفتم ببین میسوزم دیگه به تو نمیگم 

قیافه همسر 😱

قیافه من 😏

افتادن چی ؟ من در سال چند بارم می افتم البته اونو همسرم عقیده داره چشم پشتمه 😒

اخرین بار رفتیم مسافرت یکی از اقوامو که ۵ سال بود ندیده بودم و قطع رابطه هستیم خونه داییم دیدیم  به اجبار 

وای شبش رفتیم رستوران از در خواستم برم داخل همچین افتادم که چندتا چرخ خوردم یه سانت سرم با پله اول در رستوران فاصله داشت همه جمع شده بودن میگفتن وای خدا به سرت رحم کرد 

عزیزم پیش، میاد من با اینکه مث کوزت از دوم. سوم ابتدایی همه کارای خونه آشپزی و روفت و روب و همه چی خلاصه ب من نگا میکرد از همون اول دست ب شکستن لوازم و سوزوندن خودم خوب بود 

الانم ک 4 سال خونه دارمم ادامه داره این کارم. با اقتدار ب شکستن ادامه بده   

افتادن چی ؟ من در سال چند بارم می افتم البته اونو همسرم عقیده داره چشم پشتمه 😒 اخرین بار رفتیم مسا ...

وااای منم آخرین بار یک ساعت پیش دوستم آرایشگاه داره سالنش حالت زیر زمین هس بهم زنگ زد گف بیا نمدونم طی کشیده بود چجور بود تا وارد شدم از پله پایین پررررت شدم تو سالن. اصلا ولوو شدم کف سالن نمتونستم پاشم  

عزیزم پیش، میاد من با اینکه مث کوزت از دوم. سوم ابتدایی همه کارای خونه آشپزی و روفت و روب و همه چی خ ...

ای جانم 

بیا بوست کنم 

اگه کارکشته ای و بازم میشکنی پس من حق دارم 

من یکی یه دونه عزیز دردونه بودم ماهی یکی دوبار یه غذایی که مامان بابا دوست نداشتن یا مامانم بلد نبود هوس میکردم مثلا بیف استرگانف یا چیکن کوردن بلو درست میکردم 

کار خونه هم که دست به سیاه و سفید نمیزدم 

البته اینم بگم که مامانم که پیش ماست مسنه و ناتوانه به اونم رسیدگی میکنم شاید به خاطر اونه که این کارهای ناپسندو میکنم 😂😂😂😂

وااای منم آخرین بار یک ساعت پیش دوستم آرایشگاه داره سالنش حالت زیر زمین هس بهم زنگ زد گف بیا نمدونم ...

ای وای 

منم یه بار اینجوری شدم نگم برات که اون سالنه چقدر الامد بودو چه خانمهای سانتی مانتالی داخلش بودن و همه دویدن منم با کفشهای پاشنه ده سانتی هر طرفم یه ور بود 😂😂😂😂😂

افتادن چی ؟ من در سال چند بارم می افتم البته اونو همسرم عقیده داره چشم پشتمه 😒 اخرین بار رفتیم مسا ...

فکر کنم تو سر به هوایی طبیعیه خخ

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  

حالا یه چیزی بگم که عمرا هیچ کدوم همچین کارنامه درخشانی از خودتون ارائه بدید😉

من به همسرم میگم چایی میخوری عزیزم ؟ اونم طبق معمول چون چایی خوره میگه آره 

میرم آشپزخونه در حالیکه دارم چایی میریزم مثلا یه ظرفم میزارم تو ماشین یا یه چیزی از یخچال برمیدارم میبرم تو پذیرایی به همسرو مامان میگم بفرمایید 

همسرم میگه پس چایی کو؟ 

میگم اه وا راست میگی ها 

مثلا رفتم چایی بیارم با ظرف میوه میام 😂😂😂😂

ای جانم  بیا بوست کنم  اگه کارکشته ای و بازم میشکنی پس من حق دارم  من یکی یه دونه ...

میدونی منم تک دخترم ولی مامانم اعتقاد داش دختر باید همه چی بلد باشه. 

طفلک خیلی زود مریض شد بخاطر همین من مجبور بودم کارای مامانو جور بکشم. مثلا هیییچ وقت یادم نمیره کلاس دوم ابتدایی بودم مامانم مریض بود دکتر استراحت داده بود بهش 

بابام عصر ک از سرکار اومد میخاس برامون شام درست کنه اونم چی شامی کباب اومد گف من ی دونه درست میکنم بقیش باتو. منم واستادن ب حرکت دست بابام نگا کردم. مثلا یاد گرفتم دونه اولو ک تو دست فرم دادم با فاصله پرت کردم تو تابه ولو شد دومی رو نگم برات فرمش دادم قشنگ 4 تا انگشتمو گذاشتم تو روغن   دادم رف هواااا. 

مامان منم مریضه سنی نداره ها ولی خب زمانس دیگه. بازم خداروشکر خودش میکنه کاراشو. 

خدا ب مامان گلت سلامتی بده ب شما و همسرت عزت بابت این کار خوبت