2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زده

486 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها خوبید امروز من خیلی عصبی بودم شوهرم مرد خیلی خوبیه مههربون همه چی تموم ولی من چند روز بددهن شدم اون خیلی تحمل کرد ولی امروز شورشو دراوردم بهش گفتم هیز وکثیف وچیزای بدتر بهم گف بس کن خجالت بکش وهمینطور ادامه دادم واون منو کتک زد بادستش چندبار زد روبدنم وباهاش حرف میرنم ولی گفتم تادوهفته نه بغلش میکنم نه هیچی خیلی عادی وبی تفاوت تا پرو نشه اومد معذرت خواهی چقدر بوسم کردولی کارش نداشتم شما میگید چیکارکنم کمک لطفا

خوب بد دهنی نکن خواهر من

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقت بود 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

اول اينكه خشونت چه كلامي چه بدني جفتتون انجام دادين بعد اينكه  چرا بهش چيزي گفتي كه درست نبود مثلا هيز و كثيف از روي عصبانيت گفتي فقط ؟ 

بعدم براي آروم كردن يه آدم عصباني فك نكنم كتك زدن فايده داشته باشه اگه اينجوري بود كه ديگه نه مشاوره اي بود نه روانشناسي 😑😑  

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

یاد بگیرین از کلمات زشت استفاده نکنید پدر بزرگ و مادربزرگ من خاله های من, مادر من..هیچکدوم نه زن نه مرد یکبار از کلمات زشت تو زندگی مشترکشون استفاده نکردن خیلی خوبه که موقع عصبانیت حرفی نزنیم و هروقت اروم شدیم بیایم و منطقی مشکلاتمونو بگیم

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
حقت بود    

چرا جانم چرا حقش بود ؟ چون كنترل عصبانيتش رى نداشت ؟ نياز به مشاوره داشت نياز به كمك داره نه كتك زدن 😐😑

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
زن بد دهن ب درد جرز لای دیوار میخوره ..اینو ننه بزرگم همیشه میگه..

من راهنمایی میخوام تو میگی خودم بلد نیسماینحرفا رو بیا کتابشو برات بگم من کمک میخوام شماها چی میگین مردم ایران همینن جاکمک سرکوفت

چرا جانم چرا حقش بود ؟ چون كنترل عصبانيتش رى نداشت ؟ نياز به مشاوره داشت نياز به كمك داره نه كتك زدن ...

خب یک طرفه قضاوت نکنید 

اگه ایشون کنترل عصبانیتشو از دست داده و نتونسته خودشو کنترل کنه خب شوهرشون هم نتونسته و از دست داده

فقط ایشون این شکلی خودشو خالی کرده شوهرش اون شکلی

پسر بی اعصابه روس   фредек