2777
2789
عنوان

گواهینامه

99 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من امروز اولین جلسه کلاسم بود آئین نامه...استاد یکم توضیح داد ولی راجب کتاب هیچی نگفت اخرش گفت ۵۰صفحه از کتابو خلاصه وار بهتون گفتم...حالا بااین وضع من خودم باید بشینم کتابو بخونم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو یه جلسه گفت؟؟  ما چهار جلسه رفتیم 6-7 سال پیش

واسه منم ۶جلسس ولی گفت امروز ۵۰صفحه توضیح دادم...لامصب لهجه غلیظ داره اصلا یجوریم حرف میزنه هیچی نفهمیدم

واسه منم ۶جلسس ولی گفت امروز ۵۰صفحه توضیح دادم...لامصب لهجه غلیظ داره اصلا یجوریم حرف میزنه هیچی نفه ...

اها از اون لحاظ 

نه طبیعیه اونا مهما و قوانینو میگن 

خیلی از چیزایی که 50 ص اول نوشته مربوط به عملیه 

👄💄👠
اها از اون لحاظ  نه طبیعیه اونا مهما و قوانینو میگن  خیلی از چیزایی که 50 ص اول نوشته مر ...

حالا منم امروز خودم خوندم یکم سخت بود یعنی حتما باید استاد مثلا بهتر و مرتبت تر با کتاب توضیح میداد...روی اولی ناامید شدم

حالا منم امروز خودم خوندم یکم سخت بود یعنی حتما باید استاد مثلا بهتر و مرتبت تر با کتاب توضیح میداد. ...

نه عزیزم نگران نباش سرهنگی که به مام درس میداد بر اساس ترتیب کتاب نبود 

حتما دفتر ببر و جزوشو بنویس بعدم ایین نامه خیلی راحته فنی یکم سخته 

👄💄👠