2821
2789
عنوان

دوستان ج بدین

84 بازدید | 9 پست

دوستان ای یو ای کردم روز ۱۴بتام۲۰۷۰بود روز ۱۶بتام ۲۲۵۰بود امروز روز ۲۱ ای یو ایم ازمایش دادم بتام ۱۷۸۶۵هست بنظرتون نرمال هست یا جای ترس داره خیلی استرس دارم 

میشه واسم یه صلوات بفرستین تا خدا یه نی نی سالم بهم بده انشاالله حاجت روا بشین  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با این روند تیتر. فک نکنم مولار باشه. طبیعیه

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
دکتر بهم گفت احتمال مولار داری 

چند هفتته؟ ب من هم گفت، سونو اول گفت مولاره. سونو دوم گفت کاملا طبیعیه. دکتر حرف می زنه

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
چند هفتته؟ ب من هم گفت، سونو اول گفت مولاره. سونو دوم گفت کاملا طبیعیه. دکتر حرف می زنه

5هفتم سونو اولم گفت احتمال به مولار 

سلام شما دکتر رفتین