2777
2789

من که دوماه پیش کارم شده بود گریه و عزا که وای موهام میریزه ولی دیگع بیخیال شدم وقتی از خواب پا میشم میبینم رو بالشتمه یه چندتار مو میگم به یه ورم چیکا کنم که میریزه دکتر رفتم فایده نداشت بدتر شد الان بهترع استرستو کم کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو متخصص پوست و مو ببین چی میگه معمولا شامپو و مکمل و روغن اینا میدن 

مثلا مکمل زینک یا بیوتین برای مو خوبه ولی دوره شش ماهه داره که باید کامل استفاده بشه

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

محلول شیوانا رو استفاده کن .یه استکان روغن زیتون خالص+یه استکان روغن نارگیل+دوقاشق چایخوری حنای سبز.مخلوط میکنی میزاری ۲۴ساعت میمونه بعد هرشب یا شب درمیان میزنی به سرت وبا شامپوصحت زیتون میشوری تا سه ماه استفاده کن.

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍