2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ تومن گوشی ۳۰ تومن طلا 

اگه کل پولت بدی گوشی بخری یهو از دستت افتاد شکست میخوای چیکار کنی .خیلی پشیمون میشی

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
میخوای عکس از فاکتور بفرستم دروغ که ندارم بگم من اخرین مدل سامسونگ گرفتم اونم اخرین مدل اپل رمشم ۲ ...

نه بابا دروغ چیه میگم ینی ارزون خریدی ایول من اگه میدونیتم اینقده ایکس میخریدم 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

من الان یه هفتس ۵ دادم a50 خریدم حااااالم بده اصلا نمی ارزه گوشی تا همون سه تو من نهایت خوبه 

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
پس چه نوع آی‌فونی میخاد بخره ۳۵😳

شاید آیفون نیست! 

حتی آیفون xs max  هم  21 تومنه! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
پس چه نوع آی‌فونی میخاد بخره ۳۵😳

منم تعجب میکنم

چه گوشی میخواد بخره

الان بالاترینش شاید ۲۰ تا ۲۵ ایفن باشه

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
حالا طلا بخره همه رو بندازه سر و گردنش ببخشید عین غربتیا خوبه من انقد بدم میاد از زنایی ک طلا زیاد ب ...

عزیزم طلا ظریف و سنگین بخره نندازه اصلا منم بدم میاد زندگیتو بدی یه گوشی که اگه بشکنه به فنا میره طلا باز امکان طول عمر بیشتر و ضرر کمترو داره

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
نه بابا دروغ چیه میگم ینی ارزون خریدی ایول من اگه میدونیتم اینقده ایکس میخریدم 

😂😂😂😂پس من اشتباه متوجه شدم

دوست عزیز

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!