2777
2789

زیست ۵۰ درصد اول خ اسون بود و تسلط متن کتاب ولی برای ۵۰ درصد بعدی خ دقت می خواست من سه تا سوال اصلا صورت سوال و نفهمیدم یکیم جواب درست بدست اومد ولی جوری بود گزینه ها به شکم انداخت اینکه میگن تعداد ۱۰۰ ها خیلی زیاده چه جوریه تا حالا یکی پیدا نشده چه تو قلم چه توی جاهای دیگه ۱۰۰ زده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا اسون بود؟؟؟؟؟؟؟؟ سخت بود مخصوصا ریاصیش ک خیلی تغییرات داشت اصلا سوال های ثابت ک هرسال میاد نی ...

من ریاضی زیر ۷۰ نداشتم باورت میشه سوالارو دیدم هول شدم مجبوری تا خودمو جمع کردم ۴۰ درصد زدم ریاضیش استادا خیلی سخت بوده ولی هنوز یه عده میان میگن کتاب بود که فوقالعاده وقت گیر 

عزیزم تو دام تستی افتادی کلید جوابارو ببین  همشون یه نکتی داشتن و اون چیزی ک فک میکردی درست زد ...

به خدا من سر جلسه نکته هاشو میدیم کیف می کردم میگفتم ببین فلان جا پیداش کردم چقد بچه ها بهم خندیدن که کی به اینا توجه میکنه بعد با کلی شوق و ذوق اومدم میگن زیست خیلی اسون همه نکته های تکراری گفتم چه جوریه من ندیده بودم🤷‍♀️

من ریاضی زیر ۷۰ نداشتم باورت میشه سوالارو دیدم هول شدم مجبوری تا خودمو جمع کردم ۴۰ درصد زدم ریاضیش ا ...

منم ریاضیم رو خیلی خوب میزدم

ولی منم بازور ۱۲تازدم

اصلا ازانتگرال نداده بودن

بااینک هرسال دوتا میومد

اصلا بودجه بندی رو عوض کرده بودن

بعد کنکور یه عده ای هستن که به قصد تضعیف روحیه دیگران هم که شده میان میگن وای خیلی آسون بود در واقع ...

من کنکور ندادم 

ینی سال دیگه باید کنکور بدم رشته تجربی اما این سال واقعن آسون بوده هم برطبق سوالات هم اینکه دبیرامچن گفتن 

از فیلم انتظار داشتن امسال آسون بشه چون اولین سال نظام جدید بوده و کتابا هنوز خیلی تو دست طراحان نیومده

بعدم اینکه کلن اولین نسل نظام جدید آزمونهای نمونه تیزهوشانشونم از سالای قبلو بعدش آسون تر بوده

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐
دقیقا سوال و نمی فهمن چون صورت سوال اشناست و تو کتاب دیدن میگن اسون بود هیچی هم حاظر نیست درصد بگیره ...

۱۹۲ماله زیست تو خیلی سبز دهم هست

یکی از سوالای فیزیکشم تو خیلی سبز بود شمارش نمی‌دونم ولی آخرین سوال تو همون صفحه بود ماله دهمم یود

امروزم مشاور که اومده بود برامون می‌گفت آسون بوده

ببچاره۹۷ایا ماله اونا خیلی سخت بوده 

عزیزم تو دام تستی افتادی کلید جوابارو ببین  همشون یه نکتی داشتن و اون چیزی ک فک میکردی درست زد ...

دیدم....

۱۹۲ماله زیست تو خیلی سبز دهم هست یکی از سوالای فیزیکشم تو خیلی سبز بود شمارش نمی‌دونم ولی آخرین سوا ...

بستگی داره ادم چه درصدی بخواد اینا فقط دوتا سوالن کسی که واسه درصد ۸۰ و ۹۰ می جنگید سخت بود ولی در حد ۵۰ چیز خاصی نبود ولی نمی شد گفت اسون بوده به هر حال ماهم زحمت کشیدیم 

من کنکور ندادم  ینی سال دیگه باید کنکور بدم رشته تجربی اما این سال واقعن آسون بوده هم برطبق سو ...

خب شما کنکور ندادی جزو اون دسته محسوب میشی که ظاهر سوالو میبینن چون آشناست میگن آسون بوده.البته من کاری به نظام جدید ندارم چون زیاد اطلاعیم ندارم ولی نظام قدیمو میدونم نبوده یه عده فقط میان روحیه دیگرانو تضعیف کنن شما خودت کنکور بدی میفهمی چی میگم:)

ولی اینم باید در نظر بگیری که کسی که نشسته سر جلسه با اونی که نشسته خونه جلو کولر سوالو حل میکنه فرق داره!شرایط سر جلسرم باید در نظر گرفت و بحث زمان رو

خب شما کنکور ندادی جزو اون دسته محسوب میشی که ظاهر سوالو میبینن چون آشناست میگن آسون بوده.البته من ک ...

نه من دارم میگم صبح مشاور می‌گفت