2777
2789

کنکور تجربی جمعه بود اخه منظورتون از اسون چیه مثلا همه ۸۰ ۹۰ زدین من نمی فهمم واقعا اونایی که نخوندن میگن اسون بود اونایی که خوندن میگن سخت بود من به شخصه برام متوسط بود واقعا سوالای سخت داشت نکته دار و مفهومی ولی خب ۲۰ تا ۳۰ درصد هم اسون داشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنکور تجربی جمعه بود اخه منظورتون از اسون چیه مثلا همه ۸۰ ۹۰ زدین من نمی فهمم واقعا اونایی که نخوندن ...

خب کسی که نخونده از کجا میفهمه!چون به چشمش آشناست میگه آسون بود

اره آسون بوده سوالاشو ببین  زیستش کلن خیلی سبزه

الان شما چن زدی ؟ من مطمعانم بالای ۸۵ درصد زدم من کل خیلی سبز و خوندم کل گاج و فاگو و نکته دبیرام تسلط کامل رفتم سر جلسه کلا دوتا زیست غلط دارم که اشتباه سوال و خوندم و دو پهلو بودن ولی واقعا نکته های خیلی سبز نبود من ۵ تا سوال تمامن نکته خودم بود و مطمعنم توی هیچ کتاب تستی نخونده بودم 

خب کسی که نخونده از کجا میفهمه!چون به چشمش آشناست میگه آسون بود

دقیقا سوال و نمی فهمن چون صورت سوال اشناست و تو کتاب دیدن میگن اسون بود هیچی هم حاظر نیست درصد بگیره 

میگن تحربی خیلی سخت بوده درسته؟ سوالا هوش بوده

اره عمومی اسون تجربی سخت

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دختر خالم خیلی زیاد خوند درسشم خیلی خوبه میگفت سوالا اکثرا مفهمومی در حر سوال هوش بود که بازار سیاه ...

دقیقا سوالا فوقالعاده مفهومی بود حتی شیمی من بعضی سوالارو صورت سوال دو بار خوندم با قلم و گاج غیر قابل مقایسه بود نکته های تکراری نبود بلکه از کتاب بود کسایی که خوندن میگن سخت کسایی که نخوندن میگن اسون برعکسه دنیا😕

دقیقا سوال و نمی فهمن چون صورت سوال اشناست و تو کتاب دیدن میگن اسون بود هیچی هم حاظر نیست درصد بگیره ...

آره دیگه وقتی خوندی با سوال درگیر میشی تازه میفهمی سخت بوده قیافش آشنا میزده!ولی نکته توش داشته یا دام دار بوده.

واقعا اسون بود؟؟؟؟؟؟؟؟

سخت بود مخصوصا ریاصیش ک خیلی تغییرات داشت اصلا سوال های ثابت ک هرسال میاد نیومده بود

من سوال های کنکور ریاصی رو روز قبلش حل کردم خوب بود ولی تجربی خیلی سوالاش داغون بود