2777
2789
عنوان

نظرخواهي

93 بازدید | 19 پست

اگه شوهرتون به تلفن شوهر دختر خالتون جواب نده باهاش دعوا ميكنيد قرار بود برا دوستش كار پيدا كنه شوهره منم نتونست ولي شوهر دختر خالم مدام پشت سره هم زنگ ميزد اينم جواب نداده خجالت كشيده رك بگه حالا دختر خالم از من ناراحته منم ديشب سره اين جريان دعوا كردم با شوهرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه کردی عزیزم هرگز بخاطرِ دیگران باهم بحث نکنید

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...

بنظرم اطرافیان انقدر مهم نیستن که بخاطرشون با همسرم دعوا کنم، همسر نفر اول زندگی هست، ببین اون آدم نفر چندم‌زندگیته و آیا ارزش داره یا نه. مطمئن شو ایا تو شرایط مشابه اون شخص هم‌بخاطر تو رابطشو با همسرش بهم میزنه؟ 

سر مسائل دیگران که به شما ارتباطی نداره برای چی زندگیه خودتون رو تلخ میکنین . والا من شوهر دخترخالم رو سالی یکبار نمیبینم چه برسه به اینکه بخوام سرش دعوا کنم ببا شوهرمم . آرامش خودت و زندگیت رو تو اولویت بزار گور بابای بقیه . نهایت کاری که باید میکردی این بود که به شوهرت بگی یه زنگ یا پیام بزنه معذرت خواهی کنه بگه سرم شلوغ بودم نتونستم جواب بدم برای کار هم به چند جا سپردم ولی هنوز خبری نشده خبری شد خودم اطلاع میدم تمام .

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
سر مسائل دیگران که به شما ارتباطی نداره برای چی زندگیه خودتون رو تلخ میکنین . والا من شوهر دخترخالم ...

آخه قبول نميكنه يه سري برا خودش كار ميخواست نشد چون وضعيت مملكت خوب نيست بهش گفتم ولي باز اين سري سره دوستش هي تماس ميگيره ول كنم نيست صب شب روز حالا دختر خالم از من ناراحته نميدونم رفتار درست چيه 

آخه قبول نميكنه يه سري برا خودش كار ميخواست نشد چون وضعيت مملكت خوب نيست بهش گفتم ولي باز اين سري سر ...

پس شما به دختر خالت بگو تا به شوهرش بگه بگو شوهرم روش نمیشد بگه گفت من بهت بگم ولی جواب نه قطعی هم نده بگو چند جا سپرده تا ببینیم چی میشه . خبری شد میگم . 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
پس شما به دختر خالت بگو تا به شوهرش بگه بگو شوهرم روش نمیشد بگه گفت من بهت بگم ولی جواب نه قطعی هم ن ...

اخه عين همينو بهش  گفتم ولي مگه ول ميكنن اينو بيخيال ميشن ميرن سراغ يه چيز ديگه