2777
2789
عنوان

یه سوال کوچولو😊🙏🙏

111 بازدید | 7 پست

از دوماهگی تا الان که دخترم ده ماهشه کمکی شیر خشک میدم بهش. چن روز پیش یه خانمی تو فروشگاه گفت شیر خشک نده و اگه شیرت بس نمیشه براش سرلاک بخر. میخواستم بدونم شیر خشک واسه بچه بهتره یا سرلاک در کنار شیر خودم.غذا هم خوب میخوره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جفتش مزخرفه شیر خشک رو قطع کن حریره بده

خیلی صریح گفتی😁😄😘

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤
معلوم نیس توش چیه طفلی بچه هامون که معلوم نیس چی میخورن

آره واقعا،ولی متاسفانه دیگه هیچ مادری شیرخودشونمیده،همه دنبال اینن یکم بچه تپل شه فارق از ضرراش،مادرشوهرمن منومجبورکردشیرخشک بدم نزدیک یماه دیدم دارم دق میکنم قطعش کردم..

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤
آره واقعا،ولی متاسفانه دیگه هیچ مادری شیرخودشونمیده،همه دنبال اینن یکم بچه تپل شه فارق از ضرراش،مادر ...

وا دیگه هیچ مادری شیر خودشو نمیده؟ 

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘