2789
عنوان

عجیب...

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 54 پست
نریزین سرم ها هیچ وقت حس خوبی به آدمای با سیاست نداشتم جلو روت خوبن پست سرت حسابی میزنن و در کل با پ ...

منم با شما هم نظر بودم اما اینجور ادما یه طرز عجیبی موفق ترن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین منم اینجوری بودم که فک میکردم وقتی ترفندام تویه رابطه جواب ندادمشکل ازمنه نه ازطرف مقابل الان ف ...

درسته

واسه اینکه ترفندا رو طرفی که حالیش نمیشه جواب بده باید به اونم یاد بدی

مثلا یه کتاب بهش معرفی کن یا هدیه کن بخونه

اینجوری متوجه میشه که بهله دلیل این رفتارا و خانومیای شما چی بوده اونم درک بیشتری از رفتار شما پیدا میکنه و سعی میکنه  در مقابل خودشم به یه سری چیزا عمل کنه.

منم با شما هم نظر بودم اما اینجور ادما یه طرز عجیبی موفق ترن

موفق؟ فقط آدمای ساده ظاهر بین رو میتونه فریب بده ولی اگر طرف مقابل دستشو بخونه دیگه تره هم براش خورد نمیکنه.بازم این نظر منه .نمیدونم

از کجا یاد بگیریم عزیزم؟ مادرانمون که ساده و صبور بودن

آره واقعا منم همینطور.

میگه به دختراتون فقط آشپزی یاد ندیدن، سیاست هم لازمه تو زندگی

از کتاب مردان مریخی زنان ونوسی شروع کن

این کانالا تلگرامم اونقدی که دوستمون گفت الکی نیس

من کلی درس گرفتم ازشون.

بعضیاشون واقعا ادم باسواد پشتشه

حتما امتحان کن موفق میشی دوس جونی

ببین منم اینجوری بودم که فک میکردم وقتی ترفندام تویه رابطه جواب ندادمشکل ازمنه نه ازطرف مقابل الان ف ...

دقیقا منم به این فکر میکنم

این دوستمون میگفت مثلا این برخوردو با شوهرم میکنه جوابه

با خودم فکر کردم دیدم نه من هزار و یکی ازین راهارو با شوهرم امتحان کردم جواب نداده

بنظرم شانس دخیله

مرد خیلی مهمه

اینا همه باعث میشه رابطه خوب بشه...نه تلاش یکطرف

از کجا یاد بگیریم عزیزم؟ مادرانمون که ساده و صبور بودن

خاله ی من تقریبا پیره دیگه

ولی تو این چندسال گذشته تو همین کانالا انقد چیزای بدرد بخور یاد گرفته که زندگیش از این رو به اون رو شده

رسیدن به دوره نامزدی

بگم اسماشون تو گوشی هم چی سیوه کف میکنین

مثلا ساده ترین چیزی که یاد گرفته اینه که وقتی شوهرش از سر کار میاد تا نیم ساعت هیچی نگه فقط بذاره استراحت کنه و چایی چیزی پذیرایی کنه...... 

دلیل علمی این نیم ساعت صبر کردن هم اینه که مغز تک بعدی مردا  نیم ساعت طول میکشه تا از فاز منطق و کار به فاز احساس و ..... وارد بشه.

تو هم میتونی کلی یاد بگیری

دقیقا منم به این فکر میکنم این دوستمون میگفت مثلا این برخوردو با شوهرم میکنه جوابه با خودم فکر ...

گاهی واسه اینکه ترفندا روی طرفی که حالیش نمیشه جواب بده باید به اونم یاد بدی

مثلا یه کتاب بهش معرفی کن یا هدیه کن بخونه

اینجوری متوجه میشه که بهله دلیل این رفتارا و خانومیای شما چی بوده اونم درک بیشتری از رفتار شما پیدا میکنه و سعی میکنه  در مقابل خودشم به یه سری چیزا عمل کنه.

دقیقا منم به این فکر میکنم این دوستمون میگفت مثلا این برخوردو با شوهرم میکنه جوابه با خودم فکر ...

میدونی من ندیده میگم این خانم ب شدت دروغگوس ظاهرزندگیشوجلوشماخوب جلوه داده باطنش پنهان کرده شمانبایدباهاش درددل کنی وخودت خوشبخت نشون بدی بهش واسه زندگیتم کتاب بخون درباره شناخت مردا دستت میادچم وخم

نمیبخشمت.......
نریزین سرم ها هیچ وقت حس خوبی به آدمای با سیاست نداشتم جلو روت خوبن پست سرت حسابی میزنن و در کل با پ ...

سیاستو بد معنی کردی گلم

چیز خوبیه، و منظور اصلا دو رویی نیست

یکی از بچه ها گفت بعضیا با دورویی و دروغ اشتباه میگیرنش، هیچکس از اونجوز آدما خوشش نمیاد

اما تو این دوره زمونه که جامعه پره گرگه مراقب زندگیت بودن واقعا سیاسته میطلبه

یعنی یه شگردایی که زندگیتو مدیریت کنی

و این اصلا دورویی نیست