2777
2789
عنوان

قرص ال دی

60 بازدید | 15 پست

سلام قرص ال دی رو چجوری مصرف میکنید.از روز اول ماهانه یا از روز پنجم؟؟ هر کدوم از این دکتر ها یه چیزی میگن شما تجربه اتون رو بگید لطفا(برای یکی از دوستام می پرسم)

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شروعش ميتونه از روز اول تا روز ٥ باشه ولي از روز اول باشه بهتره 

از روز اول شروع خونریزی حساب کنه یا لکه بینی ؟و اینکه بسته بعدی رو از کی شروع کنه دوباره

از روز پنج پریود میخورن تا اتمام بسته بعدش پری میشه اگه تا یه هفته نشد دوباره بسته دیگه 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
از روز پنج پریود میخورن تا اتمام بسته بعدش پری میشه اگه تا یه هفته نشد دوباره بسته دیگه 

یعنی اگه پریود شد صبر کنه دوباره روز پنجم بخوره؟اگر هم نشد یک هفته بعدش بخوره؟ببخشید این همه سوال میپرسم.اخه میخواد دقیق بدونه 

یعنی اگه پریود شد صبر کنه دوباره روز پنجم بخوره؟اگر هم نشد یک هفته بعدش بخوره؟ببخشید این همه سوال می ...

بله پریود میشه بعد اتمام بسته . بعدش دوباره از پنجم شروع کنه 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

واسه نی نی کوچولوت صلوات فرستادم که سالم بیاد بغلت

واسه نی نی کوچولوت صلوات فرستادم که سالم بیاد بغلت

مرسی عزیزم 

پشت ورق قرص همیشه مینویسن از روز اول ولی از روز پنج باید خورد چون وقتی شروع میشه به خوردن زود خون پریود رو بند میاره واسه همین میگن از روز پنج 

مرسی عزیزم  پشت ورق قرص همیشه مینویسن از روز اول ولی از روز پنج باید خورد چون وقتی شروع میشه ب ...

اهان خب باشه میگم بهش ممنون از وقتی که گذاشتی