2777
2789

غذا میدی روزی پنج عده؟؟

من میخام یه مامان قوی برای پسرم باشم از این به بعد تنها هدفم بهبودی پسرم  😊پسرم بیماریش سی پی هست.تازه متوجه بیماریش شدم.اگه تجربه یا پیشنهادی دارین بیاین تاپیکم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2840279/مامانای-بچه-های-سی-پی-بیاین-دور-هم-باشیم-و-بهم-انرژی-بدیم?

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببر فقط دکتر غدد 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
شیرخشک ببلاک گرفتم براش بنظرتون وزن میده؟

نه چربیش کمه شیرخشک حتما ببر دکتر بده خودت نگیر

من میخام یه مامان قوی برای پسرم باشم از این به بعد تنها هدفم بهبودی پسرم  😊پسرم بیماریش سی پی هست.تازه متوجه بیماریش شدم.اگه تجربه یا پیشنهادی دارین بیاین تاپیکم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2840279/مامانای-بچه-های-سی-پی-بیاین-دور-هم-باشیم-و-بهم-انرژی-بدیم?
اره میدم ولی خیلی کم میخوره

تنوع بده یه لیست درست کن هرروز یه مدل بده بعد میفهمی کدوما رو بیشتر دوس داره گردو بادوم کنجد اسیاب کن بریز تو بیسکویت مادر باشیر قاطی کن بده غذاهای مقوی بده 

برنامه نی نی به به از بازار نصب کن غذاهای خوبی داره تو نت بگرد برا نی نی ۸ماهه ببین چیا مقویه

طبق نظر دکتر پسرم بچه تا یکسالگی بیشترین وزن گیریش از طریق شیر هست..شما وعده های شیر بچه رو بیشتر کن ..منم بچم تو ۹ماهگی وزن نگرفت هر ۳ساعت ۱۸۰ سی سی باقطره چکون بهش شیر دادم خورد به طور باور نکردنی ماه بعد که بردمش چکاپ ۸۰۰ گرم وزن گرفته بود تا یکسال هم فقط یک وعده سوپ ماهیچه بهش دادم کل روز شیر دادم بهش و عالی وزن گرفت

این نیز بگذرد

بچه رشد دی داشته باشه سالمه

من خواهرزادم نزدیک دوسالشه 12 کیلوعه 

ماشالله سالمم هست هیچ مشکلی هم نداره

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶