2777
2789

قرص چرک خشککن باید بخوری🙄

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چجوری وقتی رفتی گفتن عفونت داره داروشو ندادن بهت؟؟

اموکسی سیلین ۵۰۰ هر ۸ ساعت یکی (دو ورق)

مترونیدازول ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت یکی (دو ورق)

دردت زیاد بود هم مسکن نووافن هر ۸ ساعت بخور

اگه صورتت ورم کرده و نمیتونی اصلا دهنتو باز کنی که باید بری بهت امپولشو بدن همینجوری بهت نمیگم بگیری باید ببینن که واقعا نیاز داری یا نه

چجوری وقتی رفتی گفتن عفونت داره داروشو ندادن بهت؟؟ اموکسی سیلین ۵۰۰ هر ۸ ساعت یکی (دو ورق) مترونید ...

خانم دکتر یکشنبه گذشته دندون۶پایین رو عصب کشی کردم بخاطر درد زیاد تحمل نکردم کار تموم شه و گریه میکردم فوق العاده حالم بدشد سرگیجه و بیحالی.

که خود دکتره که مث جلاد می مونه دلش واسم سوخت و داد واسم آبقند اوردن.

۴تا آمپول زد سر نمیشد گفت دندونت عفونت داره یه پنی سیلین ۸۰۰ و ۲۰تا آموکسی و ۲۰تا مترونیدازول استفاده کردم.

امروز رفتم پانسمان رو برداشت دوتا هم آمپول زد باز دردش شدید بود و نتونست کار کنه.

همشم بمن غر میزد که آستانه دردت پایئنه و چرا تحمل نمیکنی.

باز پانسمان کرد و گفت برو ۴روز دیگه بیا.

شما فکر میکنید مشکلم از عفونت یا ...

میشه لطف کنید جوابمو بدید.

بخدا واسه سلامتی خودتون و نینیتون آیه الکرسی میخونم

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
چجوری وقتی رفتی گفتن عفونت داره داروشو ندادن بهت؟؟ اموکسی سیلین ۵۰۰ هر ۸ ساعت یکی (دو ورق) مترونید ...

دکتررنرفتم. چون کل لثم درد میکنه.حتی گلوم و گوشم درد میکنه.  تیر میکشه.  بهم گفتن دندونت. عفونت داره باید خشک کننده بخوری که عفونت خوب شه چون با عفونت نمیکشن دندونو. اگه بکشن خیلی خطر ناکه.  میخاستم ببینم واقعا نمیکشن ینی باید صبر کنم عفونتش خوب بشه یانه

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

دکتررنرفتم. چون کل لثم درد میکنه.حتی گلوم و گوشم درد میکنه.  تیر میکشه.  بهم گفتن دندونت. ...

اره عزیزم واقعا اگه زیاد باشه نمیکشن ولی حتما چک اپ برو چون شاید بهت امپول بده شاید حتی لازم باشه خودش چرکشو خالی کنه

خانم دکتر یکشنبه گذشته دندون۶پایین رو عصب کشی کردم بخاطر درد زیاد تحمل نکردم کار تموم شه و گریه میکر ...

عزیزم به نظرم اگه مشکل از عفونت بود با اون همه دارو حل میشد گاهی تو عصب کشی اینجوری میشه یعنی فرم عصب انتهای دندون به جوریه که حتی وقتی امپولو مستقیم تو عصب میزنن بی حس نشه و در واقع اون سوزن به ته عصب نمیرسه من برای خودم یک بار همچین چیزی پیش اومده بود که بی حس نمیشدن مجبور شدم با سرنگ انسولین براش تزریق کنم چون واقعا با اون درد زیاد نمیشه کار کرد. اگه میبینی خیلی اذیتی ادامه کارتو برو پیش متخصص اندو

اره عزیزم واقعا اگه زیاد باشه نمیکشن ولی حتما چک اپ برو چون شاید بهت امپول بده شاید حتی لازم باشه خو ...

ممنونم عزیزم . . نه اونقد زیاد نیس . فقط خیلی درد میکنه. البته ابسه هم کرده بود . حالا خشک کننده میخورم بعد میرم. 

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

عزیزم به نظرم اگه مشکل از عفونت بود با اون همه دارو حل میشد گاهی تو عصب کشی اینجوری میشه یعنی فرم عص ...

بخدا پول ندارم این ۴۰۰تومنم با بدبختی جور کردم.

مشکلم اینجاست که دکترم فک میکنه من لوسم و تحمل ندارم.

درصورتیکه من سربچه اولم رفتم واسه زایمان طبیعی تا یه قدمی زایمان طبیعی هم رفتم ولی بچه بخاطر بزرگی و چاق بودنش تو کانال گیر کرد ولی یه جیغ هم نزدم اون درد قابل تحمل بود ولی این درد انگار سیخ داغ میکنن تو مغزاستخونم.

یا درد سزارین واسم هیچی بود ولی اینو نمیتونم تحمل کنم.

بخدا استرس دارم چطوری دوباره برم مطبش

عزیزم به نظرم اگه مشکل از عفونت بود با اون همه دارو حل میشد گاهی تو عصب کشی اینجوری میشه یعنی فرم عص ...

عزیزجان ببخشید دوباره مزاحمتون شدم،امروز برا بار دوم رفتم و دکتر بخاطر درد شدید نتونست عصب کشی رو کامل کنه یه ماده ای زد به دندونم قبل از پانسمان مث اسید بود چون هم ته حلقم رو متورم و زخم کرده و هم یطرف زبونم کلا سفید و متورم شده و درد میکنه اون ماده چی بود؟خودش گفت دارو گذاشتم رو دندونت.

خواستم بدونم دارویی هست که بتونه عصب رو از بین ببره؟

خیلی دارم عذاب میکشم

ممنون میشم جوابمو بدید

عزیزجان ببخشید دوباره مزاحمتون شدم،امروز برا بار دوم رفتم و دکتر بخاطر درد شدید نتونست عصب کشی رو کامل کنه یه ماده ای زد به دندونم قبل از پانسمان مث اسید بود چون هم ته حلقم رو متورم و زخم کرده و هم یطرف زبونم کلا سفید و متورم شده و درد میکنه اون ماده چی بود؟خودش گفت دارو گذاشتم رو دندونت.

خواستم بدونم دارویی هست که بتونه عصب رو از بین ببره؟

خیلی دارم عذاب میکشم

ممنون میشم جوابمو بدید

عزیزجان ببخشید دوباره مزاحمتون شدم،امروز برا بار دوم رفتم و دکتر بخاطر درد شدید نتونست عصب کشی رو کا ...

خواهش میکنم عزیزم، احتمالا هیپوکلریت زدن چیز خاصی نیست خوب میشه کم کم فقط باید صبر داشته باشید میتونید مسکن استفاده کنید مثل نووافن یا ژلوفن. با جوش شیرین هم میتونید قرقره کنید