2777
2789
عنوان

کی میدونه

142 بازدید | 11 پست
سلام بچه ها میخاستم بدونم روز اول که نی نی دنیا میاد میبرنش حموم توبیمارستان اخه وقتی دنیا میاد خیلی کثیف هست اگه نه پس چکارش میکنن همسرم میگه اگه حموم نمیبرنش من اصلا بغلش نمکنم
خدایا خودت کمک کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا یه چیزی گفته همین که بچه رو ببینه یهو به خودش میاد که بوسش هم کرده ما همون روز که از بیمارستان مرخص میشه میبریمش حموم
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
واااااااااااااا!!! انگار خودشون طلا و جواهرن!!! بچه از مایع خودشه!!!1
الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی! در اگر باز نگردد نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی! کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...
بچه که اومد همونطوری خونی بندازش تو سرش تا بفهمه
الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی! در اگر باز نگردد نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی! کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...
بچه رو تمیزش میکنن ولی حموم حدااقل تا 6 ساعت بعد از زایمان میگن نکنید چون چربی روی پوستش پاک میشه و ممکنه نوزاد دچار شک بشه ولی دکتر خواهرم گفت تا نافش نیوفتاده حمومش نکنین یا اگرم کردین خیلی مراقب باشین آب به ناف نوزاد نرسه