2789
عنوان

احساس خفگی

4689 بازدید | 17 پست

سلام دوستان میدونین احساس خفگی توی گلو از چی میتونه باشه احساس میکنم راه گلومو بستن شبا موقع خواب میاد سراغم 

تیروییم ندارم امشبم خیلی بدتر شده 

میشه درمان خونگیشم اگر کسی میدونه بگه ؟ که این وقت شب راحت شم اصلا نمیتونم بخوابم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

در این زمینه هنو تخصصم و نگرفتم 😐

خب برو دکتر گلم 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

مطمئن شو رفلاکس معده نداری 

دفلاکس باعث درد قفسه سینه. تنگی نفس حس گیر کردن چیزی تو گلو میشه 

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟
نمیدونم آخه به چی ممکنه آلرژی داشته باشم ؟ البته امشب دو سه تا فلفل تند خوردم ولی شبای قبل چی ؟ شبای ...

نمیدونم اگر آلرژی داری دستگاه بخور عالیه مخصوصا اگه هرشب استفاده کنی ولی اگه چیز دیگه ای بجز آلرژی باشه نمیتونم راهنماییت کنم عزیزم

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
مطمئن شو رفلاکس معده نداری  دفلاکس باعث درد قفسه سینه. تنگی نفس حس گیر کردن چیزی تو گلو میشه&n ...

این احتمالم هست چون بعضی وقتا سوزش داخل سینه دارم ... البته الان گلو دردم دارم 

اونو که حتما میرم ...الانو نمیدونم چی کار کنم 

احتمالا معده اته گلم 

دکتر برو نگران نباش 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

احتمال خیلی زیاد همون معده اس . کمی عسل بحور . نوک قاشق چدی خوری .. یک دفعه قورتش نده مزه کن

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟