2777
2789
عنوان

یه دعوای خیلی بد 😱😱😢😢

274 بازدید | 9 پست

سلام خانمای عزیز صبح با مادر و پدرم وشوهرمو دختر دوسالم رفتیم اطراف شهرمون پیک نیک یه جای سرسبزی که یه رودخانه هم کنارش بود و نزدیک هزار نفری نزدیک حاشیه رودخونه نشسته بودن ما هم یه جا نشستیم نزدیک بقیه که با خیابون هم فاصله زیادی نداشت بعد دوساعت خواستیم حرکت کنیم وسایلارو گذاشتیم تو ماشین من و مادر و پدر و دخترم تو ماشین بودیم شوهرم داشت فرمون میداد به پدرم چون عرض خیابون کم بود و باید دور دو فرمون میزدیم همین که خواستیم بیاییم یه ماشین هیوندا که یه مرد چهل ساله رانندش بود سد راه پدرم شد پدرم گف یکم برو عقب تر من رد شم برم مرده از جاش تکون نخورد ما هم تعجب کردیم که آقاهه گف اینجا ملک خصوصیه منه پدرمم گف ما تو ملکت نرفتیم ما همین کنارا بودیم که درگیری لفظی شد ولی کسی از ماشینش پیاده نشد یدفه یه پسر لات با یه شوکر که صدای برقش هنو تو گوشمه اومد تو ماشین ما که شوهرم رفت دستشو گرف گف الان به 110زنگ میزنم به خاطر ایجاد رعب و وحشت واسه زن و بچه مردم که همون رانندهه از تو ماشینش با تیغ موکت بری اومد سمت شوهرم گوششو از پشت پاره کرد گوشش کلا سوراخ شده به اندازه دوسانت کبود شده ورم داره 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااااي شكايت نكرديظ؟؟؟؟؟؟ديه دارههههه

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

واي من بودم سكته ميكردم.اي خدا بعضي از اين پولدار ها فكر ميكنن دنيا برا اوناست.نميدونن حالا دو تا خونه و ماشين چيزي نيست.هه

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏