2777
2789
عنوان

خونه های پرند😭

241 بازدید | 13 پست

سلام  شوهرم دوران مجردیش تو پرند خونه گرفته  ولی از شانس بدمون هنوززز تحویل ندادن

شما ها خبر ندارید قضیش چیه؟  کی تحویل میدن؟ اصلا چرا تحویل نمیدن؟

همش استرسشو دارم

تو این اوضاع یع خونه ایی هست ولی انگار نیست

ادمو خسته میکنند

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه نیم ساخته میتونید برید بشینید توش؟

یبار ک رفتیم پرند از دور دیدیم ساختمونو  کامل کامل بود  درو پنجره داشت

خود ساختمونم رنگ کرده بودن فقط محوطش  درست نبود

در هرصورت باید تجویل میدادن تا الان  من فقط نزدیک سه ساله با شوهرمم 

یبار ک رفتیم پرند از دور دیدیم ساختمونو  کامل کامل بود  درو پنجره داشت خود ساختمونم رنگ ک ...

ماهم پردیس خونه پیش خرید کردیم ولی هنوز ندادن یعنی همه چیش اوکیه عین شما فقط پارکینگش خاکیه سنگ نشده

ولییی دیدم ادم هایی ک با این شرایط رفتن توش نشستن 

بلاخره ک میدن نگران نباش

ما ک یه ماشین خارجی گرفتیم گمرکرو بستن نمیزارن بیاریم ۱ساله اون تو داره خاک میخوره

میگن میخواد دولت خودش برداره ماشینارو

خیلی ناراحتم

ماهم پردیس خونه پیش خرید کردیم ولی هنوز ندادن یعنی همه چیش اوکیه عین شما فقط پارکینگش خاکیه سنگ نشده ...

چقد بد    ایشالا ک درست میشه

ولی با این مملکت انگا دیگ امیدی بهش نیست

اخرش فک نکنم اینارو هم تحویل بدن  دولت برداره واس اقازاده های خودش

ماهم پردیس خونه پیش خرید کردیم ولی هنوز ندادن یعنی همه چیش اوکیه عین شما فقط پارکینگش خاکیه سنگ نشده ...

چند وقت پیش اعلام کرده بودن ک خونه های پردیسو دارن تحویل میدن 

چی ش پس