2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم..خداقوت خانم  معلم  دلسوز  ومهربون... میشه  زحمت  بکشی  درمور ...

عزیزمی...من لیسانسم اموزش پیش دبستانی و دبستان بود.فوق لیسانسم اموزش ابتدایی بود.

با ازمون استخدامی استخدام اموزش و پرورش شدم.

من ورودی سال ۸۱ بود الان نمیدونم رشته ها چجوریه.

حالا نمیدونم منطور شما تربیت معلمه یا نه.؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
عزیزمی...من لیسانسم اموزش پیش دبستانی و دبستان بود.فوق لیسانسم اموزش ابتدایی بود. با ازمون استخدامی ...

الهی  که  در  تمام  مراحل  زندگیتون  خیر وخوشی  پیش  بیاد و لذت  ببرین..

بله..البته  ازطریق  دانشگاه  فرهنگیان

الهی  که  در  تمام  مراحل  زندگیتون  خیر وخوشی  پیش  بیاد و ...

فدات شم عزیزم.

دانشگاه فرهنگیان که اگه قبول بشی عالیه.چون از همون اول استخدام میشی اون چهار سال دانشگاه حقوق کمی میدن ولی خب برات سابقه حساب میشه.

واقعیت اینه که درجامعه ای که بیکاری موج میزنه معلمی برای خانومها یه شغل مطمئن و امنی هست.ساعت کاریش کمه و فرصت بیشتری برای خودت داری.هر چند حقوقش هم زیاد نیست.

ببین اگه عاشق تدریسی شک نکن بهترین انتخابه...مقطع ابتدایی نسبت به دبیرستان و راهنمایی سخت تره ولی خیلی شیرینه.

تو کلاس انگار فرمانروای اون کلاس هستی کاملا به حرفت گوش میدن و هر جور خواستی میتونی شکلشون بدی

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
فدات شم عزیزم. دانشگاه فرهنگیان که اگه قبول بشی عالیه.چون از همون اول استخدام میشی اون چهار سال دان ...

ممنونم  ازراهنماییتون خانم  معللم جااان.بازم  سوالی  بود اجازه  هست؟

شماباازمون استخدامی قبول شدین؟از همون اول رسمیتون کردن؟

اره عزیزم من با ازمون استخدام شدم.پیمانی هستم البته فرقی با رسمی ندارم

ممنونم  ازراهنماییتون خانم  معللم جااان.بازم  سالی  بود اجازه  هست؟

عزیزمی من در خدمتم.هر وقت سوالی داشتی بیا بپرس.

الهی به حق پنج تن قبول بشی....

عزیزمی من در خدمتم.هر وقت سوالی داشتی بیا بپرس. الهی به حق پنج تن قبول بشی....

فداتون  بشم...حتما  بااین  نفس  گرم شما  قبول  میشم..خیلییی دعااام  کنید:-)

صفحه  روزگارتون  پرورق

فداتون  بشم...حتما  بااین  نفس  گرم شما  قبول  میشم..خیلییی دعااام &nb ...

ان شاالله عزیزم😍😍😍

اره عزیزم من با ازمون استخدام شدم.پیمانی هستم البته فرقی با رسمی ندارم

موفی باشید عزیزم😘😍من امسال علوم تربیتی قراره بخونم...رشته خوبیه نیاز به معلم داره آموزش پرورش استخدامی داره؟مزایاش چطوره

موفی باشید عزیزم😘😍من امسال علوم تربیتی قراره بخونم...رشته خوبیه نیاز به معلم داره آموزش پرورش استخ ...

قربونت عزیزم.ببین من خیلی دیر استخدام شدم حدود ۸ سال حق التدریس دانشگاه بودم.در واقع اخرین لحظات که سنم اجازه  میداد استخدام شد.ولی شکر خدا چند ساله ازمونهای استخدامی خوبی برگزار میشه..کلا نیازشون خیلی زیاده...ان شاالله که شما  تا درستون تموم شد سریع استخدام بشید