2777
2789
عنوان

من نی نی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی میگه تخمدان هات و رحمت مشکلی نداری ولی کم کاری تیرودگئید و ی کیست ۲سانتی دارم

ضدبارداری قرص میخوری ،؟ واس کیستت خوبه رفع میشه ، و همینطور اپ پیاز بجوشون و بخور قبل ناهار و شام یه لیوان کلا تنبلی و کیستت خوبمیشه 

من از مرداد اگه خدا بخواد میرم برا اقدام‌دو سالم هست عروسی کردم خدا کنه زیاد منتظر نمونیم خدا زودی ی ...

ایشالله گلم

میشه برا سلامتی دوقلو هام صلوات بفرستید🙏🙏🙏

من از مرداد 95 اقدامم 😆😆😆😆😆😆 دیگه دائم الاقدام شدیم ما .باورتون نمیشه دیگه سر شدم ناراحتم نیستم عین خیالم نیست اصن نمیدونم چطور به این حجم از بی خیالی رسیدم

و خدایی که به شدت کافیست ... 
اه هیچی که هیچ

این ماه انتقال جنین دارم. ان شالله ک کارت به اونجاها نمیکشه برو زیر نظر دکتر خوب . من ۱ سال و نیم وقتمو با ۲ تا دکتر معمولی تلف کردم. الانم ای وی اف میکنم تا خدا چی بخواد

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
من از مرداد 95 اقدامم 😆😆😆😆😆😆 دیگه دائم الاقدام شدیم ما .باورتون نمیشه دیگه سر شدم ناراحتم نیست ...

پیادروی  شکم سفت کن بده تو بده بیرون ، تحرک بکن ، اب پیاز بخور. تو سایتم نوشته ، گرمی بخور. اسید فولیک بخور من همه اینارو کردم بیشتر  ورزش و شکم رو انجام دادم موثره  همکارم پیازدرمانی کرد  تنبلی شدید داش رفع شد بدون قرص 

ضدبارداری قرص میخوری ،؟ واس کیستت خوبه رفع میشه ، و همینطور اپ پیاز بجوشون و بخور قبل ناهار و شام یه ...

نه نمیخورم و اب پیاز حتما امتحان میکنم ممنون گلم

میشه برا سلامتی دوقلو هام صلوات بفرستید🙏🙏🙏