2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 41 پست
برو اون کسی که باهاش هستو پیدا کن و آبروشو ببر شایدم شوهرت خودشو پسر مجرد جا زده

نه هر کی هس میدونه چه وقتایی زنگ بزنه ...امروز میخواس از دلم در بیاره بعد مدتها تو ماشین دستمو گرفت نمیدونید چقدر جیگرم اتیش گرفت که تصور کردم دستای اونم میگیره...وای خیلی بدِ الانم گلوم بغض داره دارم خفه میشم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

از خدا میخوام سر راه آدم خیانتکار یکی از خودشون  بدترقرار بگیره تا با پوست و گوشت و استخونشون درک کنن چه بلایی سر همسراشون اوردن

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خونه پدری هر چقدرم بد بود خاکش شرف داشت به این خونه...البته پسرم تموم زندگیمه و دلم با اون خوشه

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

پدرشوهرم تازه مرد و داغ بزرگی تو دل اینا گذاشت اگه ادم بود به خودش میومد ولی این آدمای خیانتکار اینقدر ذاتشون کثیف میشه که بدترین چوب خدا هم نمیبینن

[QUOTE=96147238]خدا سر هیچ زنی نیاره...بابامم به مادرم خیانت میکرد و مامانم همیشه یه گوشه داشت گریه میکرد و من غرغر ...[/QUOTE

😢😢😢😢😢

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....

الانم لشش رو مبل دراز کشیده ماتم گرفته خیلی دوس دارم بدونم شبا که کلی اس بازی میکنه به هم چی میگن؟؟

اینکه به هیچکس نمیتونم بگم داره از تو منو میکشه...دوس دارم یه دل سیر گریه کنم و با یکی حرف بزنم 

بسی جون ببخش تو تاپیکت اومدم درد و دلمو گفتم 

الانم لشش رو مبل دراز کشیده ماتم گرفته خیلی دوس دارم بدونم شبا که کلی اس بازی میکنه به هم چی میگن؟؟

واقعا متاسفم دوست عزیز به خاطر این شرایط...به خاطر ارامش خودت هم شده دیگ کنکاش نکن ....هر یک کلمه ی اونا یه تیکه آتیشه بر قلب شما...

واقعا متاسفم دوست عزیز به خاطر این شرایط...به خاطر ارامش خودت هم شده دیگ کنکاش نکن ....هر یک کلمه ی ...

یه بار فقط ایموجی بوس رو دیدم همش جلو چشامه 

یه بار فقط ایموجی بوس رو دیدم همش جلو چشامه 

اگه میخوای خودتو دق مرگ کنی برو ببین و چک کن.....نکن اینکارو عزیز من....اگه میخوای زندگی کنی باهاش کنکاش نکن دیگ

بسی جون ببخش تو تاپیکت اومدم درد و دلمو گفتم 

خواهش میکنم عزیزم 

دعا میکنم زودتر سرش به سنگ بخوره و حال دل تو هم خوب بشه 

برای منم دعا کن تا شوهرم انقدر خودبین نباشه