2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 41 پست
بعد میگن چرا زنا خیانت میکنن حتما بی توجهی و بی محلی میبینن  خیانت میبینن

بقیه زنا رو نمیدونم ولی به خداوندی خدا حق من خیانت نبود چون از جون مایه گذاشتم و از یه زندگی زیر خط فقر آوردمش بالا...روزایی که دوس بودیم کرایه ماشین نداشت ولی من خیلی کمکش کردم و همه جوره پشتوانش بودم ولی بدجور رکب خوردم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه بچم و خانوادم نبود خودمو میکشتم تحمل این زندگی واقعا داره زجرکشم میکنه 

به خاطر کی خودکشی کنی؟؟؟واسه خودت ارزش قائل باش...خدا ریشه آدم خیانتکارو بخشکونه...

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
عزیزم دوست داشتی قصه زندگیتو برام بنویس 

کجا بنویسم زندگیم خیلی دردناکه دوس دارم با یکی حرف بزنم کسی رو ندارم 

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

من دوبار قرص خوردم ولی خدا نخواست که بمیرم ولی معده م داغون شد هنوزم خوب نشده

الان خداروشکر میکنم که زنده موندم چون نه شوهرم نه خانوادش  عین خیالشون نبود فقط این وسط خواهرا و برادرم پدرومادرم بلال میشدن

بقیه زنا رو نمیدونم ولی به خداوندی خدا حق من خیانت نبود چون از جون مایه گذاشتم و از یه زندگی زیر خط ...

بچه داری؟؟

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
به خاطر کی خودکشی کنی؟؟؟واسه خودت ارزش قائل باش...خدا ریشه آدم خیانتکارو بخشکونه...

بعضی وقتا مرگ آرامش بخش ترین کاره ولی به خاطر بچه و خانواده ابرومندم هرگز اینکار رو نمیکنم الهی اون کسی که باهاش هس به یه دردی دچار شه بیاد به پاهام بیفته حلالش کنم

بچه داری؟؟

بله یه پسر هفت ماهه و فکر میکنم خیانتش از اوایل بارداریم شروع شد و من بدبخت ساده تازه تیکه های پازل رو کنار هم چیدم و فهمیدم

بعضی وقتا مرگ آرامش بخش ترین کاره ولی به خاطر بچه و خانواده ابرومندم هرگز اینکار رو نمیکنم الهی اون ...

درکت میکنم چی میگی...ولی باید بمونی و زندگی کنی خدابهت صبرو آرامش بده دوست عزیز...

بله یه پسر هفت ماهه و فکر میکنم خیانتش از اوایل بارداریم شروع شد و من بدبخت ساده تازه تیکه های پازل ...

خیلیا تو همین نی نی سایت نوشتن که خیانت شوهراشون از حاملگیشون شروع شده 

امروز بچه بغل داشت با اون اشغال حرف میزد مچشو گرفتم گفتم از این بچه که معجزه وار خدا بهمون داد خجالت بکش ولی نامرد کثافت فقط حاشا میکنه میگه داشتم با بچه حرف میزدم گوشی تو دستش بود دوبار گفت کار نداری بعد قطع کرد بعد گوشی رو ازش گرفتم از دستم قاپید شماره رو پاک کرد بعد یکی زنگ زد و این رد تماس کردو دوباره پاک کرد خاک تو سر تابلوش کنم

خدا سر هیچ زنی نیاره...بابامم به مادرم خیانت میکرد و مامانم همیشه یه گوشه داشت گریه میکرد و من غرغر میکردم که وای ولش کن فکر کن شوهرت مرده...ولی الان درکش میکنم قلب آدم انگار اتیش گرفته..امروز با جاری اینا رفتیم بیرون که یهو غیبش زد و بعد گندش در اومد تا شب مجبور بودم پیششون فیلم بازی کنم ولی فقط قیافه ی تابلوش جلو چشام بود

ای خدا چی بگم ....

شوهر منم که عین برج زهرماره اصلا محل بهم نمیده اصلا نگام نمیکنه بخاطر خانوادش اما انتظار داره من قید خانوادمو کارمو بزنم بخاطرش