منو شوهرم یکماه پیش باهم بحث و دعوا داشتیم اون باهام قهر کرده و سرسنگین شده منم احساس تنهایی و کمبود محبت میکنم دلم میخاد زودتر آشتی کنیم ولی نمیخامم همش حرف اون باشه هرچقدر تااالان کوتاه اومدم بسه
بعد میگن چرا زنا خیانت میکنن حتما بی توجهی و بی محلی میبینن خیانت میبینن
بقیه زنا رو نمیدونم ولی به خداوندی خدا حق من خیانت نبود چون از جون مایه گذاشتم و از یه زندگی زیر خط فقر آوردمش بالا...روزایی که دوس بودیم کرایه ماشین نداشت ولی من خیلی کمکش کردم و همه جوره پشتوانش بودم ولی بدجور رکب خوردم
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
کجا بنویسم زندگیم خیلی دردناکه دوس دارم با یکی حرف بزنم کسی رو ندارم
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
به خاطر کی خودکشی کنی؟؟؟واسه خودت ارزش قائل باش...خدا ریشه آدم خیانتکارو بخشکونه...
بعضی وقتا مرگ آرامش بخش ترین کاره ولی به خاطر بچه و خانواده ابرومندم هرگز اینکار رو نمیکنم الهی اون کسی که باهاش هس به یه دردی دچار شه بیاد به پاهام بیفته حلالش کنم
بله یه پسر هفت ماهه و فکر میکنم خیانتش از اوایل بارداریم شروع شد و من بدبخت ساده تازه تیکه های پازل رو کنار هم چیدم و فهمیدم
امروز بچه بغل داشت با اون اشغال حرف میزد مچشو گرفتم گفتم از این بچه که معجزه وار خدا بهمون داد خجالت بکش ولی نامرد کثافت فقط حاشا میکنه میگه داشتم با بچه حرف میزدم گوشی تو دستش بود دوبار گفت کار نداری بعد قطع کرد بعد گوشی رو ازش گرفتم از دستم قاپید شماره رو پاک کرد بعد یکی زنگ زد و این رد تماس کردو دوباره پاک کرد خاک تو سر تابلوش کنم
خدا سر هیچ زنی نیاره...بابامم به مادرم خیانت میکرد و مامانم همیشه یه گوشه داشت گریه میکرد و من غرغر میکردم که وای ولش کن فکر کن شوهرت مرده...ولی الان درکش میکنم قلب آدم انگار اتیش گرفته..امروز با جاری اینا رفتیم بیرون که یهو غیبش زد و بعد گندش در اومد تا شب مجبور بودم پیششون فیلم بازی کنم ولی فقط قیافه ی تابلوش جلو چشام بود