2777
2789
عنوان

صلوات

89 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها😭

خوبین؟خیلی ناراحتم و دلم گرفته اگه میشه برام یه صلوات بفرستین

چرا خدا صدای منو نمیشنوه؟؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه صلوات مهمونم کنین لطفا🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لطفا شماهم واسه من دعا کنید حاجتم تو امضامه براتون دعا میکنم

عزیزمممم😍ان شاءاللّه به حاجتت برسی و یه دخمل سالم و خوشگل و ناز داشته باشی😘😘😘😘😘

لطفا شماهم واسه من دعا کنید حاجتم تو امضامه براتون دعا میکنم

من واست دعامیکنم ایشالله صاحب یه دخترسالم نازبشی ولباسای خوشگل و جورواجورتنش کنی.ایشالله مثل دخترکوچیکه من موهاش طلایی شه و چشاش رنگی.

توهم واس من دعاکن امروزآی یوآی تعیین جنسیت کردم.دوتادختر یه داداش سالم واسه دخترای نازم خدابهم داده باشه

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

مرسی عزیزم ان شاءاللّه به هرچی که از خدا میخوای برسی🌹

الهی آمین😍😍😍😍😍برام دعاکن خدادوباره مامان شم  و یه پسرسالم وصالح بهم بده

دیگه خسته شدم از دست خانوادم عین بچه ها باهام رفتار میکنن بخدا بچم نیستم از لحاظ عقلی از اونا بیشتر میفهمم از نظر دینی نماز نمیخونم ولی بخدا اونطوری که اونا رفتار میکنن رفتار نمیکنم هیچ وقت سنگ تو کارشون نداختم خدا چرا اینارو نمیبینه؟ 

دیگه خسته شدم از دست خانوادم عین بچه ها باهام رفتار میکنن بخدا بچم نیستم از لحاظ عقلی از اونا بیشتر ...

عزیزم خونواده هیچ وقت بداولادشونمیخاد

همیشه از تفاوتی که گذاشتن ناراحت بودم همیشه خواهربرادرم خوب بودن من بد سرکوفت و فوش و کتک برا من بوده و هست سنمم پایین نیست 20سالمه هرچیزی خلاف میلشون باشه میگن دیگه حق بیرون رفتن نداری فلان کار بکنی گوشیو ازت میگیریم من چه گناهی کردم آخه😭تو هر مسئله ای خواهربرادرم باید تصمیم بگیرن برام و دخالت کنن هییییچ وقت نمیبخشمشون😭

بخدا گوشیمو با پول خودم خریدم ولی تنها دل خوشی من همین گوشیم چون مثل بقیه هم سن و سالم نمیزارنم به حال خودم تو ازدواجمم هزارتا سنگ انداختن و شرایط سخت گذاشتن در صورتی که برا خواهرم اینطوری نبودن

الهی آمین😍😍😍😍😍برام دعاکن خدادوباره مامان شم  و یه پسرسالم وصالح بهم بده

الهی آمین عزیزم ان شاءالله خدا یه پسر خوب و خوشگل و سالم بهت بده