2777
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 57 پست
آخه باید مدرک بگیرم شهرستانم هستم.. پس پایه 3؟ببخسید هزینه اش همه جا یکیه؟ الان چنده؟  

عزیزجان چه بخوای چه نخوای دوازده جلسه شهر باید کلاس برداری تا اجازه ی آزمون داشته باشی. و 8 جلسه هم آیین نامه. تو اون 12 جلسه اگه مربیت خوب باشه تا حد زیادی یادمیگیری.من دی رفتم حدود 700 دراومد کلاسا. و اجباریه رفتن این کلاسا توی یه آموزشگاه رسمی

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها کارت ملی کسی تا حالا گم کرده المثنی بخاد بگیره

معجزخدام معلوم نشد چراکاربریمو ترکوندن 😡ﻗﻮﯾﺘﺮﯾﻦ ﺍﺩﻡ ﺩﻧﯿﺎ " ﺩﺧﺘﺮ ﺍﯾﺮﺍنیه" ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ دیدن یا شنیدن ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻓﺮﺩﻱ ﻭ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻭ ﺍﺳﻴﺪ ﭘﺎﺷﻲ ﻭ ﮔﺸﺖ ﺍﺭﺷﺎﺩ …!! ﻭ ﻣﺰﺍﺣﻤﻬﺎﻯ ﺧﻴﺎﺑﻮﻧﻲ و فشارهای خانوادگی و نامردی ها و هزار جور ترس و وحشت اجتماعی …!! و ﺯﻭﺭ ﮔﻴﺮﻱ …!! و ﻗﺘﻞ…!! ﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺧﻄﺮ ﺩﻳﮕﻪ …!! ﻫﻨﻮﺯﻡ که هنوزه ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺩﺭﺱ ﻣﻴﺨﻮﻧﻪ …!! ﻭﺭﺯﺵ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! دوست میشه …!! ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! خواهری میکنه…!! دلسوزی میکنه …!! ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﻭ سعی میکنه که با تمام وجودش به فرزندش یاد بده که: * ﺁﺩﻡ !* ﺑﺎﺷﻪ ولی باز هم … هیس دختر ها فریاد نمی زنند… سلامتی همه دخترای دلپاک و با شرف
عزیزجان جه بخوای چه نه ای دوازده جلسه شهر باید کلاس برداری تا اجازه ی آزمون داشته باشی. و 8 جلسه هم ...

اوووه الان دیگه یه تومنه... 😫😫😫😫

ممنون عزیز

برخی از ما فکر می‌کنیم دوام آوردن قویترمان می‌کند، اما گاهی قدرت در رها کردن است. 
نه مدام نمیشینم مثلا هفته ای سه بار یه مسیره کوتاه و تکراری رو میرم.بیشتر از اون میترسم.نمیدونم کی ا ...

مسیرا رو زیادتر کن تا دیدت ب راههای دیگه بازتر بشه تکراری نرو از جاهای خلوت شروع کن

هر بار این درو محکم ببند برو
ماشینه بابامه سمنده لعنتی خیلی بد قلقه.

من خودمم سمنده ..دید نداره درست...ماشین چاقیه. .خب پس باید یواش یواش مسیرارو طولانی کنی و تمرین زیاد تا اعتماد بنفست بره بالا عزیزم

من خودمم سمنده ..دید نداره درست...ماشین چاقیه. .خب پس باید یواش یواش مسیرارو طولانی کنی و تمرین زیاد ...

از شلوغی وحشتناک میترسم.روی کلاجم زیاد تمرکز ندارم سریع خاموش میکنم😥شما خودتون چند وقته رانندگی میکنید

از شلوغی وحشتناک میترسم.روی کلاجم زیاد تمرکز ندارم سریع خاموش میکنم😥شما خودتون چند وقته رانندگی میک ...

سال 82 گرفتم ده سال بیشتره ک رانندگی میکنم