2777
2789

چرا من ی آیه قرآنم در روز نمیخونم

چرا علاقه ای به نماز و روزه ندارممممم

چرا از زیارت کردن خوشم نمیاد

چرا از چادر پوشیدن خوشم نمیاد....

چرا اینجوری شدم😐

از کجا شروع کنم خودمو گم کردم فقط به انرژی مثبت ایمان دارم

به کمک کردن صدقه دادن حق الناس غیبت نکردن تو رعایت کردن حق الله صفرم چرا کتاب آسمانی نمیخونم معجزه پیامبرمووو😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیگه باااین چیزایی ک تو زندگیم دارم میبینم ب خودمم ایمان ندارم چ برسه چیزای دیگه

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

اره منم ایمانم بگیر نگیر داره 

همیشه یه جور نیستم 

باید از حواس پرتی ها و دنیا یه کم فاصله بگیریم 

یه خلوتی داشته باشیم با خدا ! 

پیدا کردن اون خلوت مهم 

وَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ ﴿۸﴾

منم احساس می کنم ایمانم ضعیف شده 

می گم شایددوستی بایک آدم باایمان به تقویت ایمانموم کمک کنه یااینکه امام زمان وناضربراعمال خودمون بدونیم

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

راه خدا برات بازه همینکه الان داری اعتراف میکنی یه جور ایمان و هدایته عزیزم. خوش به حالت که خدا دوستت داره و تورو میکشونه به سمتش.  بعضی هارو چنان از درگاهش می رونه که حتی حب خدا و ائمه رو از دلشون خارج میکنه

الهی به امید خودت...