همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان 19 سالمه تا الان از جانسون و فیروز استفاده کردم خیلی باحاله
ممنون عزیزم 😍بین دوتاش کدومو ترجیح میدی؟
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
اگر میخوای جنس خوب استفاده کنی مارک سبامد بخر sebamed
تا حالا نشنیده بودم😁
محصولاتش حرف نداره المانیه فقط یکم گرون لوسیون بدنشم واسه خودم گرفتم که عالیه
ممنون عزیزم
من جانسون میزدم اما الان ب موهام نمیسازه فیروز میزنم بوی محصولاتشو دوس دارم فیروز ب من بیشتر میسازع ضمن اینم ک ی شایعه هایی هس میکن جانسون سرطان زاشت ب نظرم فیروز بهتره
یک عدد اتیش پاره هستمعاشق پیتزا و کرانچیدلتنگی بدترین حس دنیاس گزارش زن گرامی اگه مخالفی لطفا اصن نیا تو تاپیکم دعوت نامه ک نفرستادم دوست عزیز خرس مهربونم عاشقتممممم M.......