2777
2789
عنوان

چ مارکی بخرم؟؟؟

174 بازدید | 13 پست

شامپو بچه و صابون بچه؟؟؟ روغن بچه چی؟؟؟

چ مارکی خوبه؟ جانسون خوبه بنظرتون؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

الان 19 سالمه تا الان از جانسون و فیروز استفاده کردم خیلی باحاله 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی   دلتنگی بدترین حس دنیاس               گزارش زن گرامی اگه مخالفی لطفا اصن نیا تو تاپیکم دعوت نامه ک نفرستادم دوست عزیز                                  خرس مهربونم عاشقتممممم  M.......                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شامپو بدن و سر ایروکس استفاده میکنم عالیه.

ولی الان شامپو سر الورا فیروزه سبز رنگ استفاده میکنم هم بوش خوبه هم کیفیتش خداییش

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
الان 19 سالمه تا الان از جانسون و فیروز استفاده کردم خیلی باحاله 

ممنون عزیزم 😍بین دوتاش کدومو ترجیح میدی؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
اگر میخوای جنس خوب استفاده کنی مارک سبامد بخر sebamed

تا حالا نشنیده بودم😁

من برا پسرم خیلی شامپو و صابون عوض کردم هیچ شامپویی فیروز نمیشهبرا سرش و صابونم گلمر خیلی خوبه مخصوصا ویتامین e

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من
محصولاتش حرف نداره المانیه فقط یکم گرون لوسیون بدنشم واسه خودم گرفتم که عالیه 

ممنون عزیزم

ممنون عزیزم 😍بین دوتاش کدومو ترجیح میدی؟

من جانسون میزدم اما الان ب موهام نمیسازه فیروز میزنم بوی محصولاتشو دوس دارم فیروز ب من بیشتر میسازع  ضمن اینم ک ی شایعه هایی هس میکن جانسون سرطان زاشت ب نظرم فیروز بهتره

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی   دلتنگی بدترین حس دنیاس               گزارش زن گرامی اگه مخالفی لطفا اصن نیا تو تاپیکم دعوت نامه ک نفرستادم دوست عزیز                                  خرس مهربونم عاشقتممممم  M.......