2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا کمکم کنین؟؟؟

188 بازدید | 21 پست

بچه ها کمک کنید 

اینک میگن محلول جوش شیرین و اب معجزه میکنه راسته؟؟؟ برای عفونت قارچ میگم دکتر ب من قرص فقط داده ولی من میخوام درمان خانگی هم کنم.. بعلاوه فکر کنم البته بخاطر خوندن هی مطالب عفونته حس داغی طرف راست دستگاه تناسلیم میکنم 

اب و سرکه برام هیچ اثری نداشت هیچ اثری 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته عفونت قارچی داری  پنیری هستش  یا سرکه ای

ژله ای ..قبلش رفتم دکتر بهم پناد داد و کپسول خوب شدم حس کردم میخاره . رفتم عفونی گفت باید مترو نیدازول بخوری پماد نداده . البته ی بار بخاطر حساسیت ب واجبین سوختم نمیدونم ازونه هنوز یا نه. الان مترو نیدازول مصرف میکنم 

عزیزم جوش شیرین ب هرکی نمیسازه ا اصلا سرخود هیچکار نکن تو وان تمیز ی قاشق بتادین بریز بشین توش البته باردار نباشی لباس زیراتو با صابون بچه بشور و اتو کن و بزار توی یه کیسه بزار تو کمد قبل از رابطه حتما همسرت با اب گرم و صابون عسل خودشونو بشورن و‌خودتم سعی من در حمام ب بدنت صابون نزنی داروهاتم بخور خوب میشی😊فقط سعی کن بدنت خشک باشه

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
عزیزم جوش شیرین ب هرکی نمیسازه ا اصلا سرخود هیچکار نکن تو وان تمیز ی قاشق بتادین بریز بشین توش البته ...

دیگ صابون نمیزنم بخودم فک کنم دفعه دوم ک عود کرد بابت اینه و اون حساسیته باقی مونده رو بونم چون طرف چپم داغه..

بتادین چقدر تاثیر داره؟؟

عفونت رو میریزه بیرون اخه میگن با جوش شیرین هرچی باشه میریزه بیرون 

عزیزم جوش شیرین ب هرکی نمیسازه ا اصلا سرخود هیچکار نکن تو وان تمیز ی قاشق بتادین بریز بشین توش البته ...

بتادین خالی ی قاشق؟؟؟ نمیخاد با اب قاطی شه اون چطور میخواد عفونت داخلو برطرف کنه ؟

بتادین خالی ی قاشق؟؟؟ نمیخاد با اب قاطی شه اون چطور میخواد عفونت داخلو برطرف کنه ؟

عزیزم تو وان پر اب گرم یه قاشق بریز من دکترم میگفت انجام بدم تاثیرداشت

دیگ صابون نمیزنم بخودم فک کنم دفعه دوم ک عود کرد بابت اینه و اون حساسیته باقی مونده رو بونم چون طرف ...

عزیزم چی بریزه بیرون شاید عفونت نباشه حساسیت باشه خطرناکه نکن هرکاری رو چون جای حساسیه 

ژله ای ..قبلش رفتم دکتر بهم پناد داد و کپسول خوب شدم حس کردم میخاره . رفتم عفونی گفت باید مترو نیداز ...

ژله ای ک طبیعیه!🤔