2821
2789
عنوان

Monogamy

314 بازدید | 10 پست

https://www.instagram.com/p/BzgTef7AJXW/?igshid=1z9qe833blod

نظر شما چیه؟ تجربه ای دارید؟

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

بنظرم برا همه چی میشه ازینجور اصل و اساس های بی پایه پیدا کرد یعنی همه چیو پوچ نشون داد ...نمیدونم درسته یا ن فقط بنظرم گول زننده تره نسبت ب واقعیتش

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم مهمترین دلیل موناگومی تو انسان این بوده که فرزند انسان بیشتر از بقیه حیوانات به والدین احتیاج داره. یعنی اگه گربه بعد از چند ماه میتونه حیات مستقل داشته باشه. انسان شاید دست کم بعد پنج سال بتونه وقبل از اون اگه تو طبیعت رهاش بکنی میمرده. به صورت تکاملی برای این فرم از فرزند پروری موناگومی در انسانها وجود داره. تو همه جوامع هم بودن مگه جوامعی که به صورت قبیله ای زندگی میکردن و برای فرزندپروری احتیاج به تشکیل خانواده هسته ای نبوده. 

الان اگه ما بخوایم انتخاب کنیم شیوه زندگیمونو ممکنه بگیم هدف از رابطه فرزند پروری نیست. یا مکانیزمهای کمک کننده برای فرزندپروری وجود داره که احتیاج به مونوگامی رو از بین میبره. ولی سلیقه اهداف و نیازهای انسان که دلایل تاریخی و تکاملی دارن، حتی با وجود تموم شدن این دلایل، ازبین نمیرن. گذشته از اثر تربیت، حتی وارد سیکل هورمونی انسان شدن. بنابراین اکثریت آدما همچنان در یک رابطه مونوگومی به احساس آرامش و امنیت و شادی میرسن. و در این رابژه است که احساس میکنن از عشقشون قدردانی شده. 

(البته منظورم این نیست که باید وجودی داره، هر رابطه کانسنشوالی که در شرایط برابر بوجود اومده باشه از نظر من محترمه.)

به نظرم مهمترین دلیل موناگومی تو انسان این بوده که فرزند انسان بیشتر از بقیه حیوانات به والدین احتیا ...

مرسی که منطقی جواب دادید... 👍🏻👍🏻

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق