2777
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 26 پست
تنبلی تخمدان... هنوز باردار نشدم ... الان تو سیکل آی وی اف هستم

چندساله؟چقدر هزینه میخاد؟

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
نمیدونم ک دکتر ب من نگفته مشکل دارم یانه ازمایش و سونوگرافی ازمایش تخمدان ایناهم خوب بود ولی شوهرم ک ...

به شوهرت خرنوب بده هرشب ویتامین ای بده تخم مرغ و پیاز بده گرده درخت نخل خیلی موثره حلوا درست کن باهاش هم خودت بخور هم شوهرت سریع هم به حرف دکترا گوش نکن 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به شوهرت خرنوب بده هرشب ویتامین ای بده تخم مرغ و پیاز بده گرده درخت نخل خیلی موثره حلوا درست کن باها ...

ببخشید من نمیدونم خرنوب چیه

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
به شوهرت خرنوب بده هرشب ویتامین ای بده تخم مرغ و پیاز بده گرده درخت نخل خیلی موثره حلوا درست کن باها ...

شماپیازدرمانی شنیدین تاحالا؟ چطوریه بنظرتون

الان سه ساله که باردار نمیشم... حدود 7 میلیون هزینه ای وی اف

واقعا ۷میلیون ؟کجاانجام دادین؟ اخه ۱۲میلیون اینامیخاد

من دارم رویان انجام میدم... حسابداریش بهم گفت با دارو و همه چیز میشه 7 میلیون

رویان کجاست ؟خیلی طول میکشه

رویان کجاست ؟خیلی طول میکشه

رویان تو تهران... والا یک ماه قرص ال دی دادن خوردم و هرروز امپول . بعد امپول گونال دادن الان دارم میزنم فردا هم باید برم سونو مجدد

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.

عزیزم 

نگران نباش بلاخره جواب میگیری من ۳ بار ای یو ای کردم و بعدش یکبار ای وی اف که حاصل ای وی افم یه گل پسر ۴ ساله اس 

اصلا بد به دلت راه نده یه کفش اهنی پات کن و تمام مراحل درمانو طی کن

ببخشید من نمیدونم خرنوب چیه

بری در عطاری طب سنتی بهت میده

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
شماپیازدرمانی شنیدین تاحالا؟ چطوریه بنظرتون

اصلا خوب نیست من بدتر شدم