2777
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 26 پست
تنبلی تخمدان... هنوز باردار نشدم ... الان تو سیکل آی وی اف هستم

چندساله؟چقدر هزینه میخاد؟

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
نمیدونم ک دکتر ب من نگفته مشکل دارم یانه ازمایش و سونوگرافی ازمایش تخمدان ایناهم خوب بود ولی شوهرم ک ...

به شوهرت خرنوب بده هرشب ویتامین ای بده تخم مرغ و پیاز بده گرده درخت نخل خیلی موثره حلوا درست کن باهاش هم خودت بخور هم شوهرت سریع هم به حرف دکترا گوش نکن 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به شوهرت خرنوب بده هرشب ویتامین ای بده تخم مرغ و پیاز بده گرده درخت نخل خیلی موثره حلوا درست کن باها ...

ببخشید من نمیدونم خرنوب چیه

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
به شوهرت خرنوب بده هرشب ویتامین ای بده تخم مرغ و پیاز بده گرده درخت نخل خیلی موثره حلوا درست کن باها ...

شماپیازدرمانی شنیدین تاحالا؟ چطوریه بنظرتون

الان سه ساله که باردار نمیشم... حدود 7 میلیون هزینه ای وی اف

واقعا ۷میلیون ؟کجاانجام دادین؟ اخه ۱۲میلیون اینامیخاد

من دارم رویان انجام میدم... حسابداریش بهم گفت با دارو و همه چیز میشه 7 میلیون

رویان کجاست ؟خیلی طول میکشه

رویان کجاست ؟خیلی طول میکشه

رویان تو تهران... والا یک ماه قرص ال دی دادن خوردم و هرروز امپول . بعد امپول گونال دادن الان دارم میزنم فردا هم باید برم سونو مجدد

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.

عزیزم 

نگران نباش بلاخره جواب میگیری من ۳ بار ای یو ای کردم و بعدش یکبار ای وی اف که حاصل ای وی افم یه گل پسر ۴ ساله اس 

اصلا بد به دلت راه نده یه کفش اهنی پات کن و تمام مراحل درمانو طی کن

ببخشید من نمیدونم خرنوب چیه

بری در عطاری طب سنتی بهت میده

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
شماپیازدرمانی شنیدین تاحالا؟ چطوریه بنظرتون

اصلا خوب نیست من بدتر شدم

2790
2778
2791
2779
2792