2777
2789
عنوان

کیا بوتاکس کردن؟

965 بازدید | 14 پست

من چهار ماه پیش برای بار دوم بوتاکس کردم اصلا موندگاریش خوب نبود بار اول حدود ۹ ماه اثر داشت اما این سری نه با اینکه پیش همون دکتر رفته بودم 

خدایا حواست بهم هست؟! نخواه ازت ناامید بشم.این پنجمین بار بود که امیدم رو ناامید کردی۱۴۰۱/۰۳/۱۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سری اول یادم نیست چی زد واسم عالی بود چون هم دکترش معتبر بود هم موادشو خودش انتخاب میکرد ولی سری دوم رفتم پیش یکی دیگه دیسپورت زد دو ماه دووم داشت

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
لطفا بگید از چه موادی براتون استفاده کردن و موندگاریش چقدر بوده؟

من هر شش ماه یکبار بین ابروهام رو بوتاکس میکنم

این دفعه برام کانادایی نزد و ایرانی زد 

حس میکنم اثرش زودتر رفت

من هر شش ماه یکبار بین ابروهام رو بوتاکس میکنم این دفعه برام کانادایی نزد و ایرانی زد  حس میک ...

منم رفتم مرکز به سیما اونجا طبق گفته خودشون دیسپورت تزریق میکنن اما سری اول و دوم زمین تا آسمون فرق داشت کیفیت و موندگاریش 

خدایا حواست بهم هست؟! نخواه ازت ناامید بشم.این پنجمین بار بود که امیدم رو ناامید کردی۱۴۰۱/۰۳/۱۰

دوستان اگر جدیدا جایی بوتاکس کردید و راضی بودید لطفا بیاید بگید چون من میخوام تا قبل اقدام برای بارداری بوتاکس کنم

من اومدم كسب اطلاعات برا كجا زدي چ ماركي زدي

مرکز به سیما رفتم،مارکش هم بهم گفتن دیسپورت

بوتاکس ها کیفیت قبل رو نداره.  اینو دامادمون که خودش تزریق بوتاکس داره گفت. برای من هم زد دو ما ...

کاملا موافقم فکر میکنم بخاطر تحریم دارو اصل دیگه وجود نداره 

هر سي سي چند دسپورت

برای من کلا شد۹۴۰ تومن فکر کنم ۵.۵ سی سی بود دقیق مطمئن نیستم .سال قبلش شده بود ۴۰۰ولی این سری با اینکه گرونتر شده بود کیفیتش هم کم شده بود

جایی که میری مهمه من رفتم کلینیک پوست و لیزر ادونیس تو گیشا انجام دادن خیلی خوب بودش  02186110 ...

کِی رفتید؟ چون من سری اول رفتم راضی بودم این سری جدید که رفتم خوب نبود میگم نکنه موادی که جدیدا وارد میکنن خوب نباشه.و در ضمن ممنون میشم اگر هزینه و اسم دکترتون رو هم بگید.