2777
2789
عنوان

پوست صورت کدر

204 بازدید | 10 پست

بچه ها من خوابم منظم نیس پوستم خییییییییییییلی کدر شده زیرچشام داغونه بچه هم شیر میدم. انواع جوانه گندم لیمو گلاب شیر ماست وووووو زدم نتیجه نداده بگید چیکار کنم من هنوز بیس سالمه اعتماد به نفسمو از دست دادم

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

پوستت خشکه؟ باید مرطوب کننده و آبرسان استفاده کنی، دکتر بمن مرطوب کننده ۲۴ ساعته پریم داده،، دقیقا بخاطر اینکه گفت پوستت کدر شده

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندتا ماست شفاف كننده پوست از نت پيدا كن بزار رو پوستت  ولي كم خوابي دشمن پوسته

هرچی میزنم فقط تا چنددیقه بعدش روشن میشه

خوابم درست نمیشه لعنتی

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
پوستت خشکه؟ باید مرطوب کننده و آبرسان استفاده کنی، دکتر بمن مرطوب کننده ۲۴ ساعته پریم داده،، دقیقا ب ...

اره پوستم خشکه . بعد الان نتیجه گرفتی؟؟

اره پوستم خشکه . بعد الان نتیجه گرفتی؟؟

من مرتب نمیزنم، اما بقیه که منو میبینن میگن که پوستت تغییر کرده، بازتر شده

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من پوستم چربه ولی بازم کدر شده 

چرا اینجوریه😭

قبلا اینطور نبودم اصلا ممکنه بخاطر شیردهی باشه

من مرتب نمیزنم، اما بقیه که منو میبینن میگن که پوستت تغییر کرده، بازتر شده

چه خوب قیمتش هم میگی عزیزم. آبرسان هم هست؟

چه خوب قیمتش هم میگی عزیزم. آبرسان هم هست؟

بله آبرسان هم هست،، من دو‌ماه پیش۸۰ گرفتم

چرا اینجوریه😭 قبلا اینطور نبودم اصلا ممکنه بخاطر شیردهی باشه

نه بابا الان من مجردم 

شاید به خاطر کم خوابی باشه 

میگن سیب زمینی هم عالیه شب خامش رو بمال به صورتت بخواب تا یه هفته

ماییم و صراحت کهنه ی تازه شدن ....