2777
2789

من اعتراف میکنم همیشه غایب بودم 

هفته ای یکی دوروز میگفتم مریضم

اونقدرکه خانوادم دیگه خواستن دخیل ببندن

به جزمامانم که درجریان این مسخره بازیام بود

سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی  شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اعتراف میکنم همیشه غایب بودم  هفته ای یکی دوروز میگفتم مریضم اونقدرکه خانوادم دیگه خواستن ...

دقیقا منم خیلی غیبت داشتم یادش بخیر😂

تا خدا هست دلیلی برای نا امیدی نیست...
یه بارم عطرمشهدی زدم سرکلاس هممون اون زنگوخفه شدیم

تعطیل نشد کلاستون؟ما یبار تو شومینه از این جپسول دارو ها ریختیم خیلی بو میداد تعطیل کردن😂😂

یبار پول سرویس یکی از بچه ها گم شده بود ناظممون  اومد مارو بگرده قبلش گفت هر کی برداشته خودش بگه نمیدونم چرا ما جر خوردیم از خنده😂😂😂😂😂😂از دزد انتظار صداقت داشت

مهم نیست چقدر بالایی مهم اینه اون بالا لاشخوری یا عقاب

یکی عاشقم شده بود 😂😂😂شلوار و پیراهن پارچه ای موهاشو مثل ساسی مانکن درس میکرد زششششت زششششششت با پیکان کف خواب میفتاد دنبالم 😐😐😐😐ب من ک میرسید شیشه اب مدنیشو دستش میگرف 😐😐😐😐😐ته باکلاسیش بود کابوسن شده بود اومدن اونو تمسخر دوستام😂😂😂😂

تعطیل نشد کلاستون؟ما یبار تو شومینه از این جپسول دارو ها ریختیم خیلی بو میداد تعطیل کردن😂😂

نه اون معلمایی که ماداشتیم....

بغض  

سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی  شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!
یکی عاشقم شده بود 😂😂😂شلوار و پیراهن پارچه ای موهاشو مثل ساسی مانکن درس میکرد زششششت زششششششت با پ ...

وای چه خواستگار رمانتیکی😂😂😂