خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
من اصلا فکرشو نمیکردم تازه عروس بودم اصلااامادگیشو نداشتم روز ۶ پریودم بود شوهرم گفت بذار یبار بدون جلوگیری گفتم باشه همون روز باردارشدم
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
من هنو بعد ۸ماه تو شوکم ک چیشد از کجااامد البته الان نمیدونین چ چیگریهاااا بی صبرانه منتطر تولدشم ک روی نلز پسزرمو ببینم انشاااله قسمت همه منتظرا
عزیزم 😍 اتفاقا به نظر من بچه هایی که به خواست خدا بوجود میان خدا نگاه ویژه ای بهشون داشته، ان شاء ...
سلامت باشی عزیزم