سلام بچه ها ،ما ی خونه نیم ساخته داریم که وقتی ازدواج کردم چون سندش اماده نبود همینجور رو کاغذ نوشتن نصف خونه رو دادن به من ،بعد چندوقت پیش به شوهرم گفتم حالا که سندش امادس بیا بریم بزن بنامم که با شوخی وخنده پیچوند منم چیزی نگفتم ،امروز متوجه شدم که تموم خونه بنام مادر شوهرمه ،خیلی ناراحت شدم از شوهرم ،بگین چه عکس العملی نشون بدم؟
اول بشین با خودش حرف بزن و بگو که حق شما بوده. چرا اون خونه الان به نام مادرته؟ اگه دیدی که داره میپیچونه یا عصبانی میشه. بدون از عمد این کار رو کردن. اون موقع ا مشورت بزرگترها حلش کنید
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
کاغذ اگه امضا داشته باشه اعتبار داره منم خونه سر عقلم نشد بنویسن همونجا با وکیل صحبت کردیم گفت همون ...
هر نوع کاغذی قبول نیست ..امضا و شاهد میخواد ..نه اینکه فقط نوشته بشه ...بعد با این کاغذ دست این خانم به هیچ جا بند نیست ..چون چیزی به نامش نیست ..الان بخواد مثلا شکایت کنه ..اصلا نمیتوته ثابت کنه خونه واسه خودشه