2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 50 پست
میخوام الان به شوهرم پبام بدم بگم من گفتم بیا نصفیمو بده پیچوندی ،بعد الان همش بنام مامانته 

با پیام هیچی درست ممیشه. بهش بگو بیاد خونه و باهاش حرف بزن. عقد هستین یا زیر یه سقف زندگی میکنید؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیخوام خانوادم بفهمن

مگه قبل عقد موقع حرف زدن خانواده ها کاغذو ننوشتید؟

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

چطوری؟

Bgu azzam in khone k arzeshi  nadare fadaye saret ama narahat shodam  k fahmidam doroghe  

Adam to zndgi  nabayad chizio  AZ hamsaresh  penhan Kone  

Bbin injori bgu sharmande Mishe  harchi ba mehraboni bgi  ehtemalesh  bishtare k khone ro b namet  bzane  

Dava koni arzeshe  khodeto  payin avordi  laj mikone

برای حاجت روایی من اگه تمایل داشتید یک صلوات بفرستید😘
چرا من

چون میگی رو یه تیکه کاغذ نوشتن ...آخه دختر خوب کاغذ به چه دردی میخوره ؟؟؟باید ثبت میکردی ...همه اولش داغن ..حرف زیاد میزنن ولی وقتی ازدواج انجام شد هیچکس کاری نمیکنه ..الانم از نظر من بعیده به نام شما بشه..

عزیزم برا این ب نام مامانش زده ک هیچ سهمی ازش ب شما نرسه...خیلی زرنگه والا..

پسرخاله منم خونه داشت برای زنش نصف خونه مهر کردن.اونم رفت خونه رو کرد ب نام مادرش ک بنام زنش نزنه...

حالا ی شهربهتر و ی جای بهتر نصف خونه زد بنامش

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
چون میگی رو یه تیکه کاغذ نوشتن ...آخه دختر خوب کاغذ به چه دردی میخوره ؟؟؟باید ثبت میکردی ...همه اولش ...

کاغذ اگه امضا داشته باشه اعتبار داره منم خونه سر عقلم نشد بنویسن همونجا با وکیل صحبت کردیم گفت همون کاغذی که نوشتید و امضا زدن معتبر روال قانونیش با مهریه فرق داره اما معتبره