2777
2789
عنوان

دندون درد شدید😭😭

158 بازدید | 21 پست

بچه ها دندونم ب شدت درد میکنه هر چی ژلوفن و ایبوپروفن میخورم اثر نداره امروزم جمعه س دندون پزشکی باز نیست چکار کنم

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
درمانگاه شبانه روزی برو کدوم شهری؟ 

تهرانم اخه شوهرم سرکاره نمیتونم امروز برم بیرون

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اب نمک قرقره کن،زردچوبه بذار،سیرو ازوسط نصف کن روش نمک بریز بذار روی دندونت فشاربده یه لحظه چنان دردی میگیره که ادم بیطاقت میشه اما اب رو اتیشه،هیچی بدترازدندون درد نیست😖

کاربرای جدید مجرم نیستن مگه خودتون ازاول پیشکسوت بودین 🤐وقتی کاربری سابقتو برنمیگردونن مجبوری دوباره عضوشی یانه؟!😒
زل دنتل  کپسول نوافن

اینا رو امتحان کردم انقد قرص خوردم دیگه بدنم عادت کرده بهش هیچی اثر نداره

زل دنتل  کپسول نوافن

ژل خیلی میسوزونه من داخل دهنم سوراخ شده بود دیگه دندون دردو ول کرده بودم برای درد دهنم گریه میکردم 🤣

کاربرای جدید مجرم نیستن مگه خودتون ازاول پیشکسوت بودین 🤐وقتی کاربری سابقتو برنمیگردونن مجبوری دوباره عضوشی یانه؟!😒
اب نمک قرقره کن،زردچوبه بذار،سیرو ازوسط نصف کن روش نمک بریز بذار روی دندونت فشاربده یه لحظه چنان درد ...

واقعا هیچ دردی بدتر از دندون درد نیست دارم میمیرم

اینا رو امتحان کردم انقد قرص خوردم دیگه بدنم عادت کرده بهش هیچی اثر نداره

ناپروکسن ۵۰۰ هم برای دندون دردخوبه

تهرانم اخه شوهرم سرکاره نمیتونم امروز برم بیرون

ژلوفن با خلال دندون سوراخ کن ی مقدار مواد داخلش بریز رو تیکه کوچولو دستمال کاغذی بذار رو دندون درد داره . اب دهنتو قورت نده خیلی تند بد طعمه با دستمال بگیر. یا پیاز رنده کن ابشو بریز رو دستمال بذار رو دندونت