2777
2789
عنوان

رژیم پروتئین

2430 بازدید | 15 پست

خانما کیا رژیم پروتئن گرفتن ایا راضی بودین و چجوری گرفتین درستخ تو ی هفته ۴ کیلو کم میکنه

خداوند با من است ،پس نخواهم ترسید انسان به من چه تواند کرد؟مزمور۱۱۸آیه۶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بهترین رژیم اونیه که با جیبت و پولت هماهنگ باشه بتونی تاآخر عمرت ادامه بدی ..درواقع مارژیمی نداریم که عالی باشه فقط سبک زندگی ویاهمون لایف استایلمون رو باید عوض کنیم..

اگر سالم بخوری کم بخوری..پروتیین رو درعوض زیاد بخوری عالییه اما اگه بتونی تا اخر عمر ادامش بدی..

وگرنه عرض دوماه تمام زحمتهات به هدر میره هیکلت هرلار بیشتر چاق میشه ..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

بله درسته کم می کنی ولی به کلیه شنیدم خیلی آسیب میزنه من چندسال پیش ۱۳ روز رژیم پروتیین گرفتم همین حدودای ۴ ۵ کیلوهم کم کردم ولی از وقتی شنیدم برای کلیه ضرر داره دیگه نگرفتم

اینه که صبحانه ی دونه نصفی تخم مرغ آبپز میخوری شام نهارم مرغ کبابی یا ابپز یا ماهی یا گوشت فقط باید خالی بخوری هرچقدرم بخوری ک سیر شی بعد میان وعده میتونی چنت زیتونم بخوری همراهش دوستم تو ی هفته ۴ کیلو کم کرد

من 

12 روز گرفتم نزدبک به 3 کیلو کم کردم 

فقط پروتین مصرف میکردم دیگه صبح تخم مرغ آب پز خالی

ناهار گوشت یا مرغ یا ماهی کبابی یا  آب پز  خالی ( البته گاهی سرخ شده هم میخوردم)

شام سالاد و ماست و گوشت و مرغ بدون نون 

من چون اهل چایی هستم ،چایمو با یه کشمش میخوردم در روز سه تا چای میخوردم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اینه که صبحانه ی دونه نصفی تخم مرغ آبپز میخوری شام نهارم مرغ کبابی یا ابپز یا ماهی یا گوشت فقط باید ...

بله منم همینو گرفتم

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

عزیزم بهترین رژیم اونیه که با جیبت و پولت هماهنگ باشه بتونی تاآخر عمرت ادامه بدی ..درواقع مارژیمی ند ...

اووووه جدی .لامصب اراده ندارم ک الان ۷۳ کیلوام خیلی اعصابم بهم ریخته مجردی خیلی خوش هیکل بودم همه از هیکلم تعریف میکردن  م

حیفففففف

چه بده پس

نه عزیزم شما روزاته بیشترین مواد خوراکی که میخرید چیه قطعا لوازم سالم هم میخرید..

بهترین کاراینه که ازهمون موادی ک دارید مضراتش مثل کربوهیدرات وچربی .(برنج..قند..شیرینی..نشتسته)رو کم کنی..

مفیداش رو بیشتر کنی مثل(سفیده تخم مرغ..مرغ..لوبیا و حبوبات..وانواع پروتیین هایی ک مصرف میکنی)

ولی اگه رژیم عجیب غریب بگیری ک توش خوراکیهای لاکچری باشه همیشه نمیتونی ادامش بدی و ولش میکنی..

ول کردن رژیم مساوی با دوبرابر جذب کردن کالری هربار شکست

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙