2777
2789
عنوان

عصر جدید 😍

201 بازدید | 17 پست

سلام دوستای گلم

تکرار دیشب عصر جدید، امروز ساعت چند پخش میشه ؟

میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر میکنم چهار یا چهار نیم باشه

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

دخترای نینجا و اون نقاشه ک با شن نقاشی میکشید برنده شدن

دوستای گلم هر سوالی یا راهنمایی در مورد راه اندازی کسب و کار ..واحد های تولیدی . .. پرورش دام (گاو نژاد های مختلف هلندی هلشتاین سیمینتال )و طیور (مرغ ..بوقلمون )..کشت و صنعت ..تولید  و بسته بندی مواد غذایی(صنعتی و سنتی) داشتین در خدمتم😍❤           🎆♥️    همه ی داراییمو به تو بدهکارم من .... جون جوادت آقا خیلی دوست دارم من♥️🎆                   

آخه چرا گفتیییییییییی 😣😣😣😣😣😣😭😭😭😭😭

هی دوس داشتم بپرسم، گفتم نه ، بذار خودم نگاش کنم

دیگه راحتم کردی 😂😂😂😂😂😂

ولی واقعا هر دو حقشون بود

مگه نه ؟ 😍

آخه چرا گفتیییییییییی 😣😣😣😣😣😣😭😭😭😭😭 هی دوس داشتم بپرسم، گفتم نه ، بذار خودم نگاش کنم دیگه ...

تازه دختران نینجا رکورد زدن

از همه ی شرکت کننده های عصر جدبد بیشتر رای اوردن

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

فقط به پیششش بینی گفتن های احسان توجه کن! 😂😂

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
تازه دختران نینجا رکورد زدن از همه ی شرکت کننده های عصر جدبد بیشتر رای اوردن

ممنون که توضیحات تکمیلی رو دادی

دیگه نگاش نمیکنم 😒😒😒😒😒😂😂😂😂😂

ولی جدددددی؟

کارشون خیلی خوب بود نه؟ 😍

آخه چرا گفتیییییییییی 😣😣😣😣😣😣😭😭😭😭😭 هی دوس داشتم بپرسم، گفتم نه ، بذار خودم نگاش کنم دیگه ...

😂😂😂😂

دوستای گلم هر سوالی یا راهنمایی در مورد راه اندازی کسب و کار ..واحد های تولیدی . .. پرورش دام (گاو نژاد های مختلف هلندی هلشتاین سیمینتال )و طیور (مرغ ..بوقلمون )..کشت و صنعت ..تولید  و بسته بندی مواد غذایی(صنعتی و سنتی) داشتین در خدمتم😍❤           🎆♥️    همه ی داراییمو به تو بدهکارم من .... جون جوادت آقا خیلی دوست دارم من♥️🎆                   
فقط به پیششش بینی گفتن های احسان توجه کن! 😂😂

آها باشه

پس یه انگیزه ای دادی بهم که نگاش کنم 😐😐😐😐😂😂😂😂😂

مررررسی عزیزم 😍😂

ممنون که توضیحات تکمیلی رو دادی دیگه نگاش نمیکنم 😒😒😒😒😒😂😂😂😂😂 ولی جدددددی؟ کارشون خیلی خو ...

دقیقا انگیزم همینه! 

برات تکراری باشه! 

حالا بازم تعریف میکنم برات صبر کن! 😁

بالاخره امین حیایی ریش و سیبیلشو زده بود از اون هپلی در اومد! 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز